Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cauņa iziet CSKA pamatsastāvā un runā par problēmu atkāpšanos

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Cauņa iziet CSKA pamatsastāvā un runā par problēmu atkāpšanos
Aleksandrs Cauņa
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Latviešu futbolists Aleksandrs Cauņa šodien izgājis Maskavas CSKA pamatsastāvā pārbaudes spēlē. Pēc mača viņš sacījis, ka veselības lietas ir uzlabojušās.

Aleksandrs Cauņa pēdējo gadu laikā daudz mocījies ar savainojumiem un pēdējā pusotra gada laikā Krievijas Premjerlīgā nospēlējis tikai deviņus mačus, pamatsastāvā izejot nieka vienu reizi. Arī pagājušā sezona tika pabeigta ar traumas gūšanu.

Tomēr jaunajai sezonai Cauņa sācis gatavoties pilnvērtīgi un šodien, kad CSKA aizvadīja pirmo pārbaudes maču, mūsu futbolists bija iekļauts pamatsastāvā. Spēle notika Maskavā un jāatzīst, ka CSKA rindās trūka daudzu regulāro pamatsastāva spēlētāju. CSKA ar 0:1 zaudēja līgu zemāk spēlējošajam Voroņežas "Fakel", bet Cauņa laukumu pameta 59.minūtē pie 0:1.

Pēc spēles Cauņa sacījis: "Jūtos labi, strādāju katru dienu. Principā visas problēmas, kas ir bijušas, atkāpjas. Viss tiek kontrolēts. Tā bija pirmā spēle pēc atvaļinājuma un pēc traumas. Vienmēr gribas nospēlēt labāk, ir uz ko tiekties. Jācenšas panākt uzlabojumus, uzņemšu formu. Tā bija tikai pirmā spēle un galvenais, ka es spēlēju un esmu vesels. Jau rīt būs nākamais treniņš, strādāsim tālāk."

Pēdējās dienās kļuvis arī zināms, ka Deniss Ivanovs nepaliks Ungārijas "Spartacus", kas nav saņēmusi licenci spēlēšanai augstākajā līgā arī nākamsezon.

Izmantotie resursi:
https://instagram.com/p/4jm_j_QxoX/

  +8 [+] [-]

, 2015-06-30 21:45, pirms 9 gadiem
Varbūt beidzot Cauņam nebūs tās traumas un varēs sevi pierādīt.
Ivanovs uz Liepāju!

  +4 [+] [-]

, 2015-06-30 22:02, pirms 9 gadiem
Taa gribeetos Caunju atkal redzeet izlasee speeleejam, cerams, jau septembrii.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-06-30 22:59, pirms 9 gadiem
Zdača paļubomu!!! Kā CSKA varēja zaudēt kaut kādiem bomžiem mājās , poh ka nebija tas labākais sastāvs, bet vienalga bija jāvinnē un viņiem tā spēle bija poh un moška atdeva, just my opinion !!

     [+] [-]

, 2015-07-01 08:49, pirms 9 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: joko?

Cauņam futbols ir norakstīts, laiks atgriezties uz LV un spēlēt Skonto pa 1000 eirām. vismaz nebūs tas kauns , ka traumējas.
Kāpēc tu domā ka Latvijā nevar traumēties?