Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Karašausks pamet "Piast"

Andrejs Siliņš

Karašausks pamet "Piast"
Artūrs Karašausks
Foto: piast-gliwice.eu

Latvijas valstsvienības uzbrucējs Artūrs Karašausks pēc abpusējas vienošanās pārtraucis darba attiecības ar Polijas Ekstraklases futbola klubu "Piast".

Karašausks uz "Piast" pārcēlās tikai janvāra otrajā pusē, noslēdzot līgumu līdz sezonas beigām. Uz to brīdi "Piast" atradās turnīra tabulas līderpozīcijā, taču šobrīd atkāpusies uz otro vietu, no līderes "Legia" atpaliekot par trim punktiem. Vēl atlikušas trīs spēļu kārtas, tiesa, "Piast" vēl palikusi viena neizspēlēta spēle.

24 gadus vecais "Skonto" audzēknis Karašausks Ekstraklasē laukumā izgāja divos mačos, nospēlējot divdesmit minūtes. Piecās spēlēs Artūrs palika uz rezervistu soliņa. Pagājušajā sezonā Karašausks piedalījās 16 Virslīgas spēlēs, gūstot sešus vārtus "Skonto" labā.

"Skonto" izīrēja Karašausku "Piast" klubam, taču pagaidām rīdzinieki, kas startē Pirmajā līgā, nedrīkst pieteikt jaunus spēlētājus dalībai Pirmās līgas čempionātā. "Skonto" šobrīd pēc četrām nospēlētām kārtām atrodas ceturtajā vietā Pirmās līgas tabulā, no līderu trio atpaliekot par diviem punktiem.

Izmantotie resursi:
www.Piast.Gliwice.pl

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2016-04-30 12:06, pirms 8 gadiem
Vot tas ir VECIS! Finieris.

     [+] [-]

, 2016-04-30 12:44, pirms 8 gadiem
Nu i labi, pārāk talantīgs, lai sēdētu uz soliņa. Ikauniekam tāpat bija jādara

  +9 [+] [-]

, 2016-04-30 12:59, pirms 8 gadiem
Zudušais talants. Polijā un citur neviens tā neauklējas kā to darīja skonta
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-04-30 14:02, pirms 8 gadiem
Šitas kadrs!
Lielais Skonta talants!
Lielais pretinieku ģērbējs pa maliņu ies, nu tik būs nu tik darīs!
Tik līdz iet uz apvešanas manevru tā bumba no viņa atlec kā pret sienu!
Nekam nederīgs spēlētājs, nu moš Daugavpilij noderētu!

  +4 [+] [-]

, 2016-04-30 17:17, pirms 8 gadiem
kaut kaa tie muusu talanti aarzemees paaraak biezhi nespeej pat stabilaa rezervee nostiprinaaties. nav pieradushi, ka pashiem smagi jaastraadaa un jaaizciina vieta sastaavaa?

     [+] [-]

, 2016-04-30 17:35, pirms 8 gadiem
Te varētu būt divas versijas:
1) Ļoti iespējams tas ir Skonto lēmums dēļ situācijas klubā. Respektīvi - vajag labāku Karašauska īrnieku.
2) Iespējams neizturēja konkurenci un vairs nesaskatīja viņā perspektīvu, vai arī poļiem tika paprasīta pārāk liela transfēra maksa, ko nebija gatavi maksāt.

Vēl variants varētu būt dēļ situācijas klubā, kur pietrūkst spēlētāju uzbrukuma smailē. Bet pagaidām tas nešķiet ticams - jo ir aizliegums reģistrēt spēlētājus dēļ neizpildītajām saistībām, ko noteikusi LFF.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-30 18:05, pirms 8 gadiem
Laikam atkārtojas jau piecas - sešas reizes pieredzētais: kā no Tamaza uzraudzības prom, tā forma lejā(:. Būtu taču laiks beidzot pašam ar sevi tikt galā. Kaut gan var jau būt, ka pašreizējā "Piast" latiņa patiešām ir mazliet par augstu, jāatrod klubs, kur var regulārāk tikt laukumā.

  +1 [+] [-]

, 2016-04-30 18:24, pirms 8 gadiem
Talants patiešām ir, bet ar savu attieksmi iespējams tā arī sevi noraks. Viens no labākajiem tamborētājiem virslīgā (tai laikā kad spēlēja). Protams tie ir tikai mani pieņēmumi, detaļas tā arī nav skaidras par līguma luzšanu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja