Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinbors ielaiž divus pret čempioni, D. Ikaunieka "Vysočina" piedzīvo piekto zaudējumu pēc kārtas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Šteinbors ielaiž divus pret čempioni, D. Ikaunieka "Vysočina" piedzīvo piekto zaudējumu pēc kārtas
Dāvis Ikaunieks
Foto: Zuzana Javůrková/FC Vysočina Jihlava

Neveiksmi Polijas Ekstraklases turnīrā piedzīvoja Latvijas izlases vārtsarga Pāvela Šteinbora Gdiņas "Arka", kas izbraukumā ar rezultātu 0:2 atzina čempiones Varšavas "Legia" pārākumu. Tikmēr piecu zaudējumu sēriju sasniegusi Dāvja Ikaunieka Jihlavas "Vysočina", kas Čehijas Augstākās līgas ietvaros ar 1:2 piekāpās "Mladá Boleslav".

Polija

Varšavas "Legia" pēc lēnā sezonas sākuma ir ieskrējusies un pēdējās trijās spēlēs bija izcīnījusi trīs panākumus. Šovakar "Legia" vadībā izvirzīja Jaroslavs Ņezgoda, kurš 38. minūtē pēc centrējuma soda laukumā bija palicis pavisam brīvs un netraucēti raidīja bumbu Pāvela Šteinbora sargātajos vārtos (1:0). Savu pārsvaru "Legia" dubultoja 85. minūtē, kad izgājienā viens pret viens "Arka" vārtsargu Šteinboru apspēlēja Mihals Kuharčīks (2:0).

Latvijas vārtsargs šovakar spēja atvairīt trīs no pieciem raidījumiem pa viņa sargātajiem vārtiem. Gdiņas "Arka" pēc 14. kārtas ar izcīnītiem 19 punktiem turnīra tabulā ieņem 10. pozīciju.

Čehija

Pagalam neveiksmīgi sezonu turpina uzbrucēja Dāvja Ikaunieka Jihlavas "Vysočina", kas šodien ar 1:2 izbraukumā piekāpās "Mladá Boleslav", piedzīvojot jau piekto zaudējumu pēc kārtas. Tādējādi "Vysočina" saglabāja pēdējo - 16. - pozīciju Čehijas Augstākās līgas kopvērtējumā.

Latviešu futbolists laukumā pavadīja visu spēli, pie rezultāta 0:0 31. minūtē nerealizējot labu iespēju izvirzīt "Vysočina" klubu vadībā.

Krievija-2

Visnotaļ rets precedents šodien tika novērots Krievijas Nacionālās līgas spēlē starp "Tyumen" un Vladimira Kameša pārstāvēto līdervienību Krasnojarskas "Yenisey" - abas komandas nerealizēja nevienu kopumā trīs šajā mačā piešķirtajām pendelēm (divas "Tyumen" un vienu "Yenisey"). Abi vārti tika gūti pirmajā puslaikā, komandām nospēlējot neizšķirti - 1:1.

Vladimirs Kamešs laukumā bija visas spēles garumā. Par spīti zaudētajiem punktiem "Yenisey" pēc 20 spēlēm Krievijas Nacionālās līgas turnīra tabulā saglabā pirmo vietu, par septiņiem punktiem apsteidzot tuvāko sekotāju Samaras "Krylya Sovetov".

Citā spēlē negaidītu panākumu svinēja Voroņežas "Fakel", kas izbraukumā ar 1:0 apspēlēja Jaroslavļas "Shinnik".

Viesiem no zvana līdz zvanam laukumā bija Ivans Lukjanovs. Šī uzvara ļāva "Fakel" komandai izrauties no kopvērtējuma pēdējās vietas un tagad ar 19 punktiem dalīt 15. - 19. pozīciju.

Kipra

Savu otro bezvārtu neizšķirtu pēc kārtas izcīnīja aizsargu Vladislava Gabova un Antonija Černomordija "Paphos", kas mājās dalīja punktus ar Limasolas "Aris". Laukumā no Latvijas futbolistiem gan izgāja tikai Gabovs.

Itālija-3

Uz rezervistu soliņa turpina sēdēt vārtsargs Kristaps Zommers, kura komanda "Pordenone" šodien viesos nospēlēja 0:0 ar "Fermana".

Izmantotie resursi:
FC Vysočina Jihlava | Reportį˛ ze zįpasu: Ml....