Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Maksimenko kļūst par Gutkovska komandas biedru Polijā

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Oficiāli: Maksimenko kļūst par Gutkovska komandas biedru Polijā
Vitālijs Maksimenko
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas futbola izlases aizsargs Vitālijs Maksimenko noslēdzis līgumu ar Polijas Ekstraklases vienību Ņečečas ''Termalica'''. Līguma termiņu gan klubs nav atklājis.

Ņečečas ''Termalica'' komanda aizvadītajā sezonā ieņēma septīto vietu Polijas Ekstraklasē, savukārt par vienības labāko vārtu guvēju kļuva Latvijas izlases uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis, kurš pretinieku vārtsargus pārspēja astoņas reizes 31 spēlē.

Šajā poļu komandā nu nonācis arī Vitālijs Maksimenko, kura pēdējā darbavieta bija Austrijas Bundeslīgas klubs ''Mattersburg''. Pēc sadarbības pārtraukšanas ar šo Austrijas komandu, par Maksimenko pārcelšanos uz Poliju tika baumots jau kādu laiku, bet nu šīs runas ir oficiāli apstiprinājušās.

Kreisās malas aizsargs Latvijas nacionālajā izlasē aizvadījis 31 spēli, gūstot vienus vārtus. Karjeras laikā Maksimenko spēlējis ne tikai jau pieminētajā Austrijā, bet arī Anglijā, pārstāvot ''Brigthon'' un ''Yeovil Town'', Nīderlandē ''Venlo'' rindās, kā arī Skotijā (''Kilmanrock'') un Latvijas čempionātā pārstāvot ''Skonto'' un Rīgas ''Daugavu'', kā arī FK ''Liepāja''.

Kā zināms, Polijas Ekstraklasē starpsezonā jaunu darbavietu atraduši arī citi Latvijas izlases futbolisti - Deniss Rakels, pievinojoties Poznaņas ''Lech'' un Igors Tarasovs, papildinot Vroclavas ''Slask'' rindas.

Tāpat ''Termalica'' vienojusies par sadarbību ar slovāku vārtsargu Jānu Muhu, kurš uz Poliju pārcēlies no Bratislavas ''Slovan''. Ņečečas vienības pamatvārtsarga postenis kļuva vakants, kopš aizvadītās sezonas pirmais numurs Kšištofs Pilaržs pārcēlās uz citu Ekstraklases vienību Gdiņas ''Arka'', kur konkurēs ar latviešu vārtsargu Pāvelu Šteinboru.

Izmantotie resursi:
Bruk-Bet Termalica Nieciecza KS

     [+] [-]

, 2017-06-29 16:49, pirms 7 gadiem
Itkā spēlē labā limēni bet izlasē bus abi nekādi...nezinu kas vainas izlasei. Nav kas sapurina? Nav mērķu?

     [+] [-]

, 2017-06-29 16:51, pirms 7 gadiem
harjax rakstīja: Itkā spēlē labā limēni bet izlasē bus abi nekādi...nezinu kas vainas izlasei. Nav kas sapurina? Nav mērķu?
Nekur nav tik labi kā Polijā spēlēt futbolu!