Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Pavlovs veiksmīgi debitē Kipras augstākajā līgā

Pavlovs veiksmīgi debitē Kipras augstākajā līgā
Foto: kerkida.net

Pagājušajā nedēļā ar divām spēlēm Kipras augstākajā līgā debitējis Latvijas futbola vārtsargs Andrejs Pavlovs, palīdzot savai komandai AEP "Paphos" pārtraukt divu zaudējumu sēriju un divās spēlēs nopelnīt četrus punktus, kā arī tiekot iekļauts iekļauts 4. kārtas simboliskajā izlasē.

Pirmajā spēlē ar 1:0 tika pārspēti pērnā gada Kipras kausa ieguvēji APOP "Kinyras Peyias", kuriem arī sezonas sākums ir ne pārāk izdevies. Kā liecina spēles apraksts un video, iespējas bijušas abām komandām, bet Pavlova veiksmīgā darbība vārtos neļāvusi mājiniekiem tikt pie vārtu guvuma. Savukārt viesi AEP "Paphos" vienu no savām iespējām izmantojuši un svinējuši pelnītu pirmo uzvaru.

Nākamo spēli AEP "Paphos" aizvadīja mājās pret vienu no līgas vadošajām komandām APOEL, un arī šajā spēlē latviešu vārtsargs nav ļāvis izvērsties pretinieku komandai, savu vārtu priekšā. Vispirms 1. puslaikā viesi guvuši vienus vārtus, bet tas arī viss, ko atļāvis izdarīt latviešu vārtsargs. Atvairot arī 11 metru soda sitienu. 2. puslaikā spēle izlīdzinājās, un arī mājinieki tika atalgoti ar gūtajiem vārtiem.

Abās spēlē laukumā arī spēlējis kādreizējais FK "Ventspils" aizsargs Žans Pols Ndeki. Pavlova sniegums atzīts arī no ekspertu puses, un vārtsargs iekļauts 4. kārtas simboliskajā izlasē.

Nākamā spēle 2. oktobrī pret "Olympiakos".

Izmantotie resursi:
kerkida.net
pafosfc.com

  +2 [+] [-]

, 2010-09-28 17:41, pirms 14 gadiem
Ideāli. Cerams, ka atstās ilgi to igauni rezervē aiz sevis.