Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Parma" izīrē Zommeru C sērijas klubam "Pordenone"

"Parma" izīrē Zommeru C sērijas klubam "Pordenone"
Kristaps Zommers
Foto: parmacalcio1913.com

20 gadus vecais Latvijas futbola vārtsargs Kristaps Zommers no Itālijas B sērijas kluba "Parma" līdz 2018. gada jūnijam izīrēts C sērijas klubam "Pordenone".

Pagājušajā sezonā "Parma" izcīnīja tiesības nākamsezon spēlēt Itālijas B sērijas čempionātā, bet "Pordenone" palika C sērijā. Arī "Pordenone" bija diezgan tuvu iekļūšanai B sērijā, taču "play-off" pusfinālā piekāpās tieši "Parma". Iespējams, "Pordenone" vēlētos iegūt Zommeru savā īpašumā, taču latviešu vārtsarga aģents itāļu medijiem izteicās, ka nevēlas saraut saites ar "Parma".

Zommers aizvadītajā sezonā piedalījās 19 spēlēs, ielaižot 19 vārtus, bet deviņos mačus vārtus atstājot neskartus. Ja līdz Jaunajam gadam viņš piedalījās visos mačos, kad vien nebija aizņemts valstsvienībā, tad pēc gadu mijas viņš laukumā vairs netika ne reizi.

Uz "Parma" komandu Zommers pārcēlās 2015. gada vasarā, kad tas pēc bankrota bija nonācis D sērijā, kurā 2015./2016. gada sezonā nezaudēja neviena maču un pakāpās uz C sēriju, bet aizvadītajā sezonā nopelnīja pakāpšanos uz B sēriju. Zommers pirms pievienošanās Itālijas klubam spēlēja "Aarhus GF 19" (Dānija) un Šitika Futbola skolas komandās.

Zommers ir pārstāvējis dažāda vecuma Latvijas jauniešu izlases. U21 izlases rindās viņš pēdējoreiz vārtus sargāja marta beigās, kad Latvijas jaunie futbolisti ar 3:0 pieveica Lietuvas vienaudžus.

Izmantotie resursi:
pordenonecalcio.com

  +2 [+] [-]

, 2017-07-28 23:28, pirms 7 gadiem
Izskatās, no tās Parmas mūsu čalim lielas jēgas nebūs... Bet varēja būt, jo viņš spēlēja labi, un, ja tie sezonas gaitā nebūtu paņēmuši citu vārtsargu, varēja augstāk kāpt. Bet tā - atkal C sērijā...

     [+] [-]

, 2017-07-29 10:21, pirms 7 gadiem
Gribētos jau bik augstākā līmenī, bet labāk lai spēlē, nevis tup uz soliņa.