Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Jagodinskis dzimšanas dienā pievienojas Bulgārijas komandai "Pirin"

Emils Ozerinskis

Jagodinskis dzimšanas dienā pievienojas Bulgārijas komandai "Pirin"
Vitālijs Jagodinskis. Foto: LFF

RFS rindās par divkārtēju Latvijas Virslīgas čempionu un divkārtēju Latvijas kausa ieguvēju kļuvušais centra aizsargs Vitālijs Jagodonskis pievienojies Bulgārijas čempionāta komandai "Pirin".

Bulgārijas čempionāta komanda Blagojevgrada "Pirin", kas 16 komandu konkurencē šobrīd ierindojas 14. pozīcijā, pavēstījusi par Latvijas centra aizsarga Vitālija Jagodinska pievienošanos vienības rindām. Klubs par panākto vienošanos paziņojis futbolista 32. dzimšanas dienā.

Pēdējās trīs ar pusi sezonas Jagodinskis pavadīja RFS vienības rindās, izejot laukumā 150 oficiālās spēlēs un gūstot 11 vārtus. Centra aizsargs rīdzinieku sastāvā divreiz kļuva par Virslīgas čempionu un divas reizes cēla Latvijas kausa trofeju.

Bez spēlēšanas Virslīgas turnīrā Rīgas "Daugavas", "Jūrmalas", "Ventspils", "Valmieras" un RFS rindās, centra aizsargs spēlējis arī Kijivas "Dinamo" otrajā komandā Ukrainas pēc spēka otrajā līgā, Ukrainas Superlīgā "Goverla" komandas rindās, Ungārijas čempionāta vienībā "Diosgyori" un Rumāijas komandā "Politehnica Iasi".

Vitālijs Jagodinskis aizvadījis 31 spēli Latvijas nacionālās izlases sastāvā, tomēr kopš 2020. gada, kad izlases galvenā trenera amatā stājās Dainis Kazakevičs, centra aizsargs uz izlases nometnēm vairs netika saukts.

Blagojevgrada "Pirin" tuvākā spēle norisināsies jau šovakar, kad komanda aizvadīs Bulgārijas kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēli pret Pazardžikas "Hebar". Tuvākā Bulgārijas čempionāta spēle valsts Dienvidrietumu komandai, kas bāzēta 19 kilometrus no Ziemeļmaķedonijas robēzās, paredzēta 4. martā pret Kardžali "Arda". Ar 19 gūtiem punktiem turnīra tabulā Jagodinska jaunā komanda par vienas uzvaras tiesu atpaliek no pozīciju augštāk - 13. vietā esošās Sofijas "Loko".

Izmantotie resursi:
https://fcpirin.com/

     [+] [-]

, 2024-02-28 14:21, pirms 2 mēnešiem
Novēlu veiksmi Jagodinskim, bet Bulgārijas līga ir maigi izsakoties skandāliem apveltīta. FC Jūrmala Noah tajā līgā ļoti labi iederētos.

     [+] [-]

, 2024-02-28 15:57, pirms 2 mēnešiem
Ambrē rakstīja: Novēlu veiksmi Jagodinskim, bet Bulgārijas līga ir maigi izsakoties skandāliem apveltīta. FC Jūrmala Noah tajā līgā ļoti labi iederētos.
Smejies vai raudi, bet liimenis 2x augstaaks kaa muusu piilu diikii.

     [+] [-]

, 2024-02-28 16:20, pirms 2 mēnešiem
ANDZA84 rakstīja: Smejies vai raudi, bet liimenis 2x augstaaks kaa muusu piilu diikii.
Tāds Ludogorets jā, bet Pirin un citas lejasgala komandas labākajā gadījumā ir Valmieras/Liepājas līmenis.

  +1 [+] [-]

, 2024-02-28 16:36, pirms 2 mēnešiem
Dainis bija komentējis, kāpēc Jagodinskis nebija viņa gaumē? Kas tieši Jagodinska vektorā nepatika Dainim? Jeb Jagodinskis vienkārši nebija reaģējis uz Daiņa uzmanības veltījumiem un mīlestības apliecinājumiem kaut kad pirms tam, un Dainis atriebās?
Slēpts komentārs: bando777

  +1 [+] [-]

, 2024-02-28 17:14, pirms 2 mēnešiem
aloizs rakstīja: Dainis bija komentējis, kāpēc Jagodinskis nebija viņa gaumē? Kas tieši Jagodinska vektorā nepatika Dainim? Jeb Jagodinskis vienkārši nebija reaģējis uz Daiņa uzmanības veltījumiem un mīlestības apliecinājumiem kaut kad pirms tam, un Dainis atriebās?
Spēlētājs ar smagu raksturu un Dainim nebija pautu ar viņu tikt galā.

  -2 [+] [-]

, 2024-02-28 17:19, pirms 2 mēnešiem
varenais_eksperts rakstīja: Spēlētājs ar smagu raksturu un Dainim nebija pautu ar viņu tikt galā.
Kā izpaužas smags raksturs?

  +2 [+] [-]

, 2024-02-28 17:42, pirms 2 mēnešiem
bando777 rakstīja: Nav gan.
ir gan bomār

     [+] [-]

, 2024-02-28 18:03, pirms 2 mēnešiem
Bulgāri jau labu laiku ir zemnieki arī futbolā.

  +1 [+] [-]

, 2024-02-28 19:37, pirms 2 mēnešiem
Tagad,kad fizruks ir atbrīvots,ar savu pieredzi arī valstsvienībai būs noderīgs.

     [+] [-]

, 2024-02-28 20:30, pirms 2 mēnešiem
ANDZA84 rakstīja: Smejies vai raudi, bet liimenis 2x augstaaks kaa muusu piilu diikii.
Apšaubu, ka Bulgārijas līgas līmenis ir 2x augstāks nekā mums, bet es nerunāju par līmeni, bet gan par bardaku, kas tur notiek. Tur futbols ir reāli politizēts - Sofijas CSKA, Levski, Ludogorets utt. Bulgārijas futbolu nomoka milzīgi toto skandāli, tiesnešu uzpirkšanas kur iesaistīti klubu īpašnieki utt. tāpēc esot Bulgārijas futbola klubu un izlases līmenis neierasti zems.