Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Jaunzema meistarstiķis tiek atzīts par gada labāko piespēli Ekstraklasē

Emils Ozerinskis

Jaunzema meistarstiķis tiek atzīts par gada labāko piespēli Ekstraklasē
Alvis Jaunzems. Foto:Stalmielec.com

Tuvojoties gadu mijai tiek veidoti dažādu notikumu topi par aizvadīto kalendāro gadu. Polijas Ekstraklases youtube kanālā publicēts 2023. gada filigrānāko rezultatīvo piespēļu tops, kura galvgalī ar savu meistarstiķi nonācis Latvijas izlases futbolists Alvis Jaunzems.

24 gadus vecais Alvis Jaunzems, kurš pirms gada triumfēja Virslīgas čempionātā ar "Valmieru", vasarā pārcēlās uz Polijas Ekstraklases klubu Melecas "Stal". Par savu spilgtāko epizodi jaunā kluba rindās Staiceles futbola audzēknis parūpējās 25. oktobra vakarā, kad "Stal" ar 3:2 uzveica Ščecinas "Pogon".

Jaunzems augstā lēcienā no gaisa ar papēdi nometa bumbu savam komandas biedram Iļjam Škurinam. Pēc gūtajiem vārtiem visi jūsmoja par Jaunzema veikto piespēli, kas saņēma pamatīgu ievērību sociālajos tīklots. Arī kalendārā gada Ekstraklases top-10 saraksta pašā augšgalā novietota Latvijas futbolista veiktā piespēle.