Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kamešs nerealizē labu iespēju, bet atdod rezultatīvu piespēli

Andrejs Siliņš

Kamešs nerealizē labu iespēju, bet atdod rezultatīvu piespēli
Vladimirs Kamešs (pa kreisi)
Foto: fc-enisey.ru

Pirmdien uzvaru Krievijas Nacionālajā līgā jeb pēc spēka otrajā līgā futbolā izcīnīja Vladimira Kameša pārstāvētā "Yenisey", kas ar 4:0 sagrāva "Mordovia". Kamešs palīdzēja Andrejam Kozlovam sasniegt tikai 20. "pokeru" līgas vēsturē.

Krievijas Nacionālajā līgā pamatīgu uzvaru izcīnīja Krasnojarskas "Yenisey", kas mājās ar 4:0 sasita Saranskas "Mordovia". Vladimirs Kamešs laukumā devās pamatsastāvā un spēlēja līdz 76. minūtei, kad tika nomainīts, bet jau tobrīd rezultāts bija 4:0. Kamešam pie vēl neatklāta rezultāta bija lieliska izdevība, izejot viens pret vienu, tomēr "Mordovia" vārtsargs Ilije Cebans šajā epizodē izrādījās pārāks.

48. minūtē pēc Kameša piespēles rezultātu atklāja Andrejs Kozlovs. Vēlāk 27 gadus vecais uzbrucējs guva vēl trīs vārtus, kļūstot tikai par 20, "pokera" jeb četru vārtu guvuma vienā spēlē īpašnieku 24 gadus ilgajā līgas vēsturē.

"Yenisey", pateicoties šim panākumam, pacēlās uz sesto vietu turnīra tabulā, tiesa, lielākā daļa 14. kārtas spēļu vēl nav noslēgušās. Šī bija komandas trešā uzvara pēdējās četrās spēlēs (vēl vienā mačā neizšķirts), bet nākamo spēli jāaizvada sestdien Krasnodarā pret vietējo "Kuban".

Citā spēlē "Tambov" bez Artūra Zjuzina komandas pieteikumā ar rezultātu 2:1 viesos pieveica "Volgar". Zjuzina komandai tā bija ceturtā uzvara 14 aizvadītajos mačos un ar 17 punktiem pagaidām ieņem 11. vietu 20 komandu konkurencē.

Savukārt "Fakel" viesojās Jaroslavļā pie "Shinnik" un izcīnīja uzvaru - 2:0. Ivans Lukjanovs viesu rindās devās pamata sastāvā, bet 55. minūtē tika nomainīts, savukārt Vitālijs Meļņičenko atkal nebija nemaz spēles pieteikumā. "Fakel" ar 25 punktiem ieņem trešo pozīciju tabulā.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-26 20:55, pirms 8 gadiem
...Pamata piecniekā ???????????

     [+] [-]

, 2016-09-26 21:34, pirms 8 gadiem
nu - pašā, pašā komandas kodolā!
inokentijs371 rakstīja: ...Pamata piecniekā ???????????