Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Dubram uzvara Kazahstānā, Dāvim Ikauniekam beidzas sezona Čehijā

Rolands Eliņš

Dubram uzvara Kazahstānā, Dāvim Ikauniekam beidzas sezona Čehijā
Artjoms Popovs un Kaspars Dubra. Foto: fcirtysh.kz

Latvijas futbola izlases aizsargs Kaspars Dubra palīdzēja savai komandai tikt pie sausās uzvaras Kazahstānas līgā.

Kazahstānas čempionātā uzvaru izcīnīja „Irtysh” ar Kasparu Dubru sākumsastāvā. Dubra mačā pret „Atyrau” nospēlēja visas 90 minūtes un palīdzēja savai komandai nosargāt vārtus sausā (1:0). Dubras komanda līdz ar to pārtrauca trīs zaudējumu sēriju un pakāpās uz devīto vietu čempionātā 12 komandu konkurencē, kamēr tās šodienas pretiniece ir 11. vietā.

Sezona tikmēr noslēgusies Čehijā, kur „Jablonec” ar Dāvi Ikaunieku rezervē pieveica „Liberec” ar 1:0. Šī uzvara gan nemainīja „Jablonec” likteni kopvērtējumā – tāpat ceturtā vieta Čehijas čempionātā, kas sniedz Eiropas līgas ceļazīmi vasarai.

Lietuvas futbola kausa izcīņas 1/16 finālā zaudējumu cieta Viktora Dobrecova trenētā „Atlantas”, kas ar 0:2 piekāpās Viļņas „Žalgirim”. Abi vārti tika gūti vien pēdējās minūtēs, un trakajā galotnē „Atlantas” saņēma arī divas sarkanās kartītes.