Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uldriķis palīdz gūt vārtus, "Cambuur" turpina kāpt augstāk

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Uldriķis palīdz gūt vārtus, "Cambuur" turpina kāpt augstāk
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Nīderlandes pēc spēka otrajā līgā piekto uzvaru kopš 29. oktobra aizvadītajās sešās spēlēs izcīnīja Latvijas valstsvienības uzbrucēja Roberta Uldriķa komanda Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 2:1 pieveicot "VVV-Venlo".

25 gadus vecais latvietis piektajā minūtē piespēlēja Fedam de Jongam, pirms viņš panāca 1:0. 18. minūtē 20 gadīgais uzbrucējs Milans Smits ar 12. rezultatīvo sitienu šosezon divkāršoja "Cambuur" pārsvaru. "VVV-Venlo" vienīgos vārtus guva 78. minūtē, precīzam esot čeham Ričardam Sedlāčekam.

Līgas sezonā divus vārtus guvušais un piecreiz rezultatīvi piespēlējušais Uldriķis šovakar laukumā bija līdz pat tiesneša veiktajai finālsvilpei.

Frīzlandes reģiona klubs ar 16 kārtās iegūtiem 27 punktiem kopvērtējumā pakāpās uz piekto pozīciju.

Krietni drūmāk šosezon klājas "Spezia" vienībai, kas izbraukumā ar 1:2 zaudēja citai iepriekšējā sezonā no Itālijas A sērijas izkritušajai komandai Dženovas "Sampdoria", kuras galvenais treneris Andrea Pirlo neilgi pirms puslaiku pārtraukuma izpelnījās sarkano kartīti.

"Spezia" uzbrucējs Raimonds Krollis laukumā devās 84. minūtē, kad rezultāts bija 1:2. 22 gadus vecais futbolists šosezon B sērijā piedalījies nepilnās piecās spēlēs.

Tikai vienā no 14 līgas spēlēm uzvarējusī "Spezia" ar sakrātiem desmit punktiem B sērijas kopvērtējumā atrodas 18. vietā 20 klubu konkurencē.

Izmantotie avoti:
https://keukenkampioendivisie.nl/we...
https://www.legab.it/seriebkt/parti...

  +2 [+] [-]

, 2023-11-25 09:17, pirms 5 mēnešiem
Kādam nav informācijas, cik Krollis saņem par nespēlēšanu B sērijā un kādi ir viņa līguma nosacījumi? Uzspēlēt dažas minūtes A sērijā ir viena lieta, bet to pašu darīt otrās līgas autsaideru komandā tāda talanta spēlētājam ir nožēlojami. Tad izdevīgāk nav censties atgriezties Valmierā un mēģināt vēlreiz izlauzties uz kādu Poliju, Čehiju vai tml.? Itālijā izskatās, ka viņš absolūti nevienam neinteresē un arī vietu izlasē ir pazaudējis.

  +1 [+] [-]

, 2023-11-25 11:16, pirms 5 mēnešiem
yankeezulu rakstīja: Kādam nav informācijas, cik Krollis saņem par nespēlēšanu B sērijā un kādi ir viņa līguma nosacījumi? Uzspēlēt dažas minūtes A sērijā ir viena lieta, bet to pašu darīt otrās līgas autsaideru komandā tāda talanta spēlētājam ir nožēlojami. Tad izdevīgāk nav censties atgriezties Valmierā un mēģināt vēlreiz izlauzties uz kādu Poliju, Čehiju vai tml.? Itālijā izskatās, ka viņš absolūti nevienam neinteresē un arī vietu izlasē ir pazaudējis.
160,000 gadā.

https://salarysport.com/football/se...

     [+] [-]

, 2023-11-25 11:22, pirms 5 mēnešiem
Tik cik saņem nedēļā,Valmierā nenopelnītu pat pāris mēnešos.Tā kā tupēs tik ilgi,kamēr kontrakts atļauj. Diez vai pēc tam tiks pagarināts.

     [+] [-]

, 2023-11-25 13:27, pirms 5 mēnešiem
Dario Šitam paskatījos alga ļoti līdzīga 👍