Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šabala pirmoreiz netiek laukumā, "Dunajska Streda" pārtrauc zaudējumu sēriju

Šabala pirmoreiz netiek laukumā, "Dunajska Streda" pārtrauc zaudējumu sēriju
Valērijs Šabala
Foto: LFF.lv

Slovākijas augstākās līgas septītās spēļu kārtas mačā šovakar neizšķirti cīnījās Valērija Šabalas pārstāvētā „DAC 1904 Dunajska Streda” komanda.

„Dunajska Streda” futbolisti savā laukumā nospēlēja 0:0 ar „Senica” komandu. Valērijs Šabala pirmoreiz sezonā ne tikai sāka spēli uz rezervistu soliņa, bet tā arī neparādījās laukumā.

21 gadus vecais Šabala savā debijas sezonā Slovākijā pagaidām bija devies pamatsastāvā pirmajās sešās spēlēs pēc kārtas, bet pēdējās divas aizvadījis līdz pat finālsvilpei. Vienīgos vārtus pagaidām viņš ir guvis ceturtās kārtas spēlē pret Bratislavas „Slovan”.

„Dunajska Streda” pēc neizšķirta (2:2) pirmajā kārtā pret MSK „Žilina” bija piedzīvojis piecus zaudējumus pēc kārtas un tagad neveiksmju josla ir pārtraukta vismaz ar neizšķirtu. Tomēr Slovākijas čempionāta kopvērtējumā klubs ar diviem punktiem septiņās spēlēs ir pēdējā, 12. vietā.

Izmantotie resursi:
fortunaliga.sk

  +2 [+] [-]

, 2016-08-25 22:35, pirms 8 gadiem
Šabalam mazāk jāspēlē,tad komanda vāks vairāk punktus.

  +2 [+] [-]

, 2016-08-25 23:45, pirms 8 gadiem
Šabala nevelk! Virslīga sauc!!

  +2 [+] [-]

, 2016-08-25 23:53, pirms 8 gadiem
Ikaunieks,Zjuzin,Šabala laipni aicināti atpakaļ Virslīgā