Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Tarasovam pilna spēle un zaudējums, Rakelam asa kritika no faniem

Krišs Upenieks

Tarasovam pilna spēle un zaudējums, Rakelam asa kritika no faniem
Deniss Rakels ar bumbu
Foto: lechpoznan.pl

Latvijas futbolista Igora Tarasova pārstāvētā Vroclavas ''Slask'' Polijas Ekstraklasē vakar piedzīvoja otro sauso zaudējumu pēc kārtas, kamēr Deniss Rakels Poznaņas ''Lech'' mājaslapā saņēmis asu kritiku un zemāko vērtējumu komandā.

Polijas Ekstraklasē Latvijas futbolista Igora Tarasova pārstāvētā Vroclavas ''Slask'' 1. kārtā ar 0:2 piekāpās Gdiņas ''Arka'', bet vakar atkal nespēja gūt vārtus un viesos ar 0:1 zaudēja ''Zaglebie''. Igors ieņēma vietu savas komandas centra aizsardzībā un nospēlēja pilnu spēli.

Tikmēr asu kritiku no Poznaņas ''Lech'' faniem pēc komandas 0:1 zaudējuma viesos pret ''Plock'' izpelnījies Latvijas priekšējās līnijas futbolists Deniss Rakels. ''Lech'' kluba fanu mājaslapā skalā no 1-6 saņēma vidējo vērtējumu 1.26, kamēr lielākā daļa, 75.9%, Rakela sniegumu novērtēja ar atzīmi 1. Deniss devās komandas starta sastāvā, taču 60. minūtē tika nomainīts.

''Jau ievadā varam teikt, ka sen neviens mūsu vērtēts spēlētājs nenospēlēja tik slikti kā šodien Deniss Rakels. Latvietis līdzās Jasminam Buričam [“Lech” bosniešu vārtsargs – aut.] bumbai pieskārās visretāk. Deniss ar bumbu bija tikai 21 reizi. Viņš 13 reizes piespēlēja, no tām 11 reizes precīzi, kā arī reizi neprecīzi sita. Tāpat Rakels sešas reizes pazaudēja bumbu – pārsvarā esot viens pret vienu ar pretinieku.

Ar neapbruņotu aci bija redzams, ka Latvijas izlases futbolists nav formā un viņam nepieciešams laiks, lai būtu optimālā stāvoklī. Spēlē neienesa pilnīgi neko. Uzbrukumā bija bāls, tāpat kā visa komanda. Diemžēl labkājis nospēlēja ļoti slikti. Nesapratās ar komandas biedriem, nezināja, kā spēlēt un kam piespēlēt. Nenads Bjelica [“Lech” horvātu treneris – aut.] nepieņēma labu lēmumu, ieliekot sastāvā Rakelu, kuram pat samainīšanās pozīcijām ar Mario Šitumu neko nedeva. Vājš sniegums,'' tā latvieša sniegums vērtēts ''Lech'' fanu vidū.

Tāpat šodien notikusi Polijas kausa izcīņas 1/16 finālu izloze un pretiniekus noskaidrojušas mūsu futbolistu pārstāvētās komandas. Savā starpā tiksies Pāvela Šteinbora Gdiņas "Arka" (šī brīža kausa īpašniece) un Igora Tarasova Vroclavas "Slask", kuras tikās arī nesenajā Ekstraklases 1. kārtas mačā, ar 2:0 panākumu svinot Latvijas izlases vārtsarga pārstāvētajai komandai. Rakela "Lech" tiksies ar Ekstraklases vienību "Pogon" no Ščecinas, bet Vladislava Gutkovska un Vitālija Maksimenko "Termalica" spēkosies ar Tarnobžegas "Siarka" no pēc spēka trešās līgas.

Izmantotie resursi:
Oko na grę: Deniss Rakels – KKSLECH.com...