Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Tarasovs vienojas ar Polijas klubu Vroclavas "Slask" par divu gadu līgumu

Agris Suveizda

Tarasovs vienojas ar Polijas klubu Vroclavas "Slask" par divu gadu līgumu
Igors Tarasovs pret Lāslo Kleinheisleru
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Spēlētāju pārstāvošā aģentūra F-MG.com savā Twitter profilā ziņo, ka Latvijas futbola izlasē 18 mačus aizvadījušais Igors Tarasovs ir panācis vienošanos ar Polijas klubu Vroclavas "Slask".

"Līgums ir uz diviem gadiem ar iespēju to pagarināt vēl uz vienu sezonu. Pašlaik atlicis sagaidīt "Giresunspor" apstiprinājumu," rakstīts aģentūras paziņojumā. Acīmredzot formalitātes ar Turcijas klubu ir iemesls, kādēļ Vroclavas "Slask" par vienošanās panākšanu savā mājaslapā pagaidām vēl neziņo.

Nepilnus 29 gadus vecais Igors Tarasovs pusotru gadu jau ir spēlējis Polijas Ekstraklasē, Bjalistokas "Jagiellonia" rindās aizvadot 41 spēli un gūstot trīs vārtus. Šajā sezonā "Jagiellonia" ar Tarasovu, kurš no balsta pussarga tika pārkvalificēts par centra aizsargu, gan nerēķinājās, un viņš vasarā devās uz Turcijas klubu "Giresunspor". Turcijas pēc spēka otrajā līgā Tarasovs aizvadīja 15 spēles, guva divus vārtus, taču sezonas otrajā daļā aizvadīja tikai vienu maču, tādējādi zaudējot vietu Latvijas izlases kandidātu sarakstā. "Giresunspor" ieņēma sesto vietu un iekļuva pārspēļu turnīrā, kurā gan izstājās pusfinālā un pie ceļazīmes uz Superlīgu netika.

Vroclavas "Slask" sezonas pirmajos divos apļos 30 spēlēs ieguva 34 punktus, neiekļūstot labāko astotniekā un ierindojoties 11. vietā, kas tika saglabāta arī sezonas noslēgumā. "Slask" pa divām reizēm izcīnījusi Polijas čempiones titulu (1977., 2012. gadā), Polijas kausu (1976., 1987.) un Polijas Superkausu (1987., 2012.). Ārzemēs Tarasovs spēlējis arī Azerbaidžānā ("Simurq") un Baltkrievijā (Grodņas "Neman").

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-06-25 13:25, pirms 7 gadiem
polijas čempionāts ir viens no spēcīgākajiem pēc top 5 čempionātiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-06-25 14:25, pirms 7 gadiem
fkscd rakstīja: polijas čempionāts ir viens no spēcīgākajiem pēc top 5 čempionātiem
Polijas čempionāts ir 20.vieta Eiropā

     [+] [-]

, 2017-06-25 14:49, pirms 7 gadiem
UEFA reitingā Polijas čempionāts ir 20. vietā, bet tas ir nosacīti. Daudzi čempionāti pēc top 5 ir līdzīga līmeņa. Latvijas spēlētāji tiek arī Šveices, Grieķijas, Čehijas, Austrijas čempionātos. Nav jau tā, ka Latvijā nav futbolistu