Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rakela klubam atņem septiņus punktus, Cigaņika spēli pārceļ sliktu laikapstākļu dēļ

Agris Suveizda

Rakela klubam atņem septiņus punktus, Cigaņika spēli pārceļ sliktu laikapstākļu dēļ
Deniss Rakels. Foto: "Pafos" FC

Kipras Futbola asociācija noraidīja Denisa Rakela pārstāvētā kluba "Pafos" apelāciju un atstāja spēkā tehniskā zaudējuma piespriešanu un sešu punktu atņemšanu.

Iemesls bija 2. janvāra spēle pret Larnakas AEK, kurā "Pafos" izcīnīja neizšķirtu 1:1. Šī bija pārceltā spēle, kurai bija jānotiek sezonas sākumā, un tajā piedalīties drīkstēja tie futbolisti, kuri bija pieteikti līdz spēles sākotnējam datumam vasarā.

"Pafos" otrajā puslaikā uz maiņu izlaida 18 gadus veco debitantu Sotiri Zanti, kurš nebija tiesīgs šajā mačā piedalīties. "Pafos" gan apelēja, ka Zantis jau bija pieteikts čempionātam, strīdā zaudēja. "Pafos" par šo pārkāpumu zaudēja septiņus punktu (sešus atņemtos un vienu par neizšķirta pārvēršanos zaudējumā) un ar astoņiem punktiem 17 mačos no 10. vietas ir noslīdējusi uz 12. jeb pēdējo vietu. Atgādinām, ka "Pafos" ir vienojusies par Artūra Karašauska izpirkšanu no RFS, taču abi klubi pāreju vēl nav paziņojuši oficiāli. "Pafos" īpašnieks ir Sergejs Lomakins, kuram pieder arī Latvijas čempione "Riga".

Uz pirmdienu pārcelta Andreja Cigaņika pārstāvētās "Cambuur" mājas spēle Nīderlandes otrajā spēcīgākajā līgā pret "Go Ahead Eagles". Iemesls ir ekstrēmie laika apstākļi, kas gan traucētu aizvadīt spēli, gan arī varētu apdraudēt skatītāju drošību.

Tikmēr uzvaru pārbaudes spēlē svinēja Čehijas klubs "Jablonec", kas ar 2:1 pieveica Portugāles otrās spēcīgākās līgas komandu "Farense". Dāvis Ikaunieks izgāja sākumsastāvā. "Jablonec" sezonas otro daļu uzsāks 8. februārī. Savukārt Mārcis Ošs izgāja pamatsastāvā "Xamax" uzvarā pār trešās līgas komandu "Stade Nyonnais" (3:1). Superlīgas pastarīte "Xamax" sezonu atsāks pēc nedēļas, viesojoties pie čempiones Bernes "Young Boys". Cits Šveices klubs "Sion" uzveica Kosovas "Feronikeli" (2:0). Roberts Uldriķis aizvadīja 30 minūtes. "Sion" 3. februārī viesosies Lucernā.

Izmantotie resursi:
https://www.fkjablonec.cz/clanek.as...
SC CAMBUUR - GO AHEAD EAGLES AFGELAST - SC Cambuur
FC Sion - Une victoire pour clôturer le séjour...

  -1 [+] [-]

, 2019-01-25 22:05, pirms 5 gadiem
Ieberzās puikas Kiprā!
Skrēja pēc piķa - tagad varēs meklēt jaunu komandu tepat Latvijā vasaras sākumā vai kapāt Kipras 2. līgā!

  -1 [+] [-]

, 2019-01-25 22:32, pirms 5 gadiem
Nu jāā..tagad lielamies, ka mūsu spēlētāji spēlē Kiprā, komandās, kuras ir viszemāk turnīra tabulās. Karašauskis ir atsevišķa tēma. Sezonas laikā 2-3 komandas nomaina un nekur jēdzīgi nespēlē. Lai pateicas Pertiam par to, ka vispār vēl futbolu spēlē. Ne tikai viņš, bet vēl daudzi citi.
Līdzjutēji, nepriecājieties, kad Latvijas izlases futbolisti spēlē Kiprā, tā ir Latvijas futbola traģēdija. Kad labākais spēlētājs kļūst par vārtsargu, tas par daudz ko liecina.

     [+] [-]

, 2019-01-25 23:07, pirms 5 gadiem
Šodien LV klubiem 2 pārbaudes spēles, bet SC ne vārda par to. Visu cieņu!

     [+] [-]

, 2019-01-26 12:22, pirms 5 gadiem
soccerlover rakstīja: Nu jāā..tagad lielamies, ka mūsu spēlētāji spēlē Kiprā, komandās, kuras ir viszemāk turnīra tabulās. Karašauskis ir atsevišķa tēma. Sezonas laikā 2-3 komandas nomaina un nekur jēdzīgi nespēlē. Lai pateicas Pertiam par to, ka vispār vēl futbolu spēlē. Ne tikai viņš, bet vēl daudzi citi.
Līdzjutēji, nepriecājieties, kad Latvijas izlases futbolisti spēlē Kiprā, tā ir Latvijas futbola traģēdija. Kad labākais spēlētājs kļūst par vārtsargu, tas par daudz ko liecina.
Kur tā lielīšanās ir? Kāds līmenis ir spēlētājam, tādā arī spēlē