Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Ikauniekam pilna spēle komandas zaudējumā, citi latvieši laukumā netiek

Krišs Upenieks

Ikauniekam pilna spēle komandas zaudējumā, citi latvieši laukumā netiek
Dāvis Ikaunieks
Foto: Zuzana Javůrková/FC Vysočina Jihlava

No Latvijas futbolistiem Eiropas futbola līgās šovakar laukumā devies tikai Dāvis Ikaunieks, kamēr Vladislavs Soloveičiks un Kristaps Zommers pie spēles laika netika.

Čehijas spēcīgākajā čempionātā viena no Latvijas labākajiem uzbrucējiem Dāvja Ikaunieka pārstāvētā Jihlavas ''Visocina'' ar 0:2 savā laukumā zaudēja ''Brno''. Dāvis devās savas komandas sākumsastāvā un nospēlēja pilnu spēli. Jihlavas vienība ar desmit punktiem ierindojas 14. vietā, vienu punktu no izkrišanas zonas.

Krievijas pēc spēka otrajā līgā Latvijas futbolista Vladislava Soloveičika Sanktpēterburgas ''Zenit-2'' savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar Maskavas ''Spartak'' otro komandu. Vladislavs nebija pieteikts spēlei. Šajā turnīrā līdere joprojām ir Vladimira Kameša pārstāvētā ''Enisey'', kas iekrājusi 55 punktus, kamēr ''Zenit-2'' ar 22 punktiem ieņem 18. vietu 20 komandu konkurencē.

Itālijas ''Serie C'' turnīrā Latvijas U21 izlases vārtsarga Kristapa Zommera ''Pordenone'' ar 3:2 savā laukumā pieveica ''Vicenza''. Kristaps diemžēl palika uz savas komandas rezervistu soliņa.