Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Zommers atkal rezervē, "Parma" uzvar un iekļūst ceturtdaļfinālā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Zommers atkal rezervē, "Parma" uzvar un iekļūst ceturtdaļfinālā
"Parma" futbolisti
Foto: ecodiparma.it

Šovakar atbildes spēli Itālijas "Lega Pro" izslēgšanas spēļu astotdaļfinālā aizvadīja Kristapa Zommera pārstāvētā "Parma" vienība, kas mājās ar 2:0 pārspēja "Piacenza", iekļūstot ceturtdaļfinālā.

Pirmajā astotdaļfināla spēlē Pjačencā tika fiksēts 0:0, tāpēc "Parma" komandai šovakar derēja jebkāda uzvara.

Pirmais puslaiks pagāja bez gūtiem vārtiem, kamēr spēles 52. minūtē "Parma" atklāja rezultātu, panākot 1:0. 73. minūtē "Piacenza" palika mazākumā un pēc astoņām minūtēm "Parma" izmantoja vairākumu, panākot 2:0. Rezultāts vairs nemainījās, "Parma" komandai iekļūstot Itālijas "Lega Pro" (pēc spēka trešās) līgas izslēgšanas spēļu ceturtdaļfinālā, kurā savu pretinieku uzzinās ar izlozes palīdzību.

Kristaps Zommers "Parma" komandas sastāvā laukumā nav izgājis jau kopš pagājušā gada 30. decembra.

Leģionāru šīs sezonas statistika (vārtsargi)

SpēlētājsKomandaSZVSSMV
Kristaps ZommersParma2021990

Izmantotie resursi:
lega-pro.com

     [+] [-]

, 2017-05-25 08:17, pirms 7 gadiem
Starp citu, vēl viens mūsu itālis - Reinholds nu vairs nav itālis. Spriežot pēc viņa instagram viņš ir Chelsea akadēmijā

     [+] [-]

, 2017-05-25 20:15, pirms 7 gadiem
Kāpēc Zommers nav spēlējis kopš 30.decembra? Saprastu, ja viņš būtu baigais caurums, bet vidēji ielaisti 1 vārti spēlē ir labs rādītājs..