Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rakels divas nedēļas pirms spēles Andorā iedzīvojas savainojumā

Agris Suveizda

Rakels divas nedēļas pirms spēles Andorā iedzīvojas savainojumā
Deniss Rakels
Foto: skysports.com

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Marians Pahars šodien paziņoja 22 kandidātu sarakstu drīzumā gaidāmajām spēlēm pret Luksemburgu (pārbaudes spēle 2. septembrī) un Andoru (Pasaules kausa atlases pirmā spēle 6. septembrī). Tajā atrodams arī Deniss Rakels, tomēr viens no valstsvienības līderiem šovakar Anglijas Līgas kausa izcīņā iedzīvojās savainojumā.

Līgas kausa pirmajā kārtā "Reading" ar rezultātu 2:0 savā laukumā pārspēja Naura Bulvīša jauno klubu Plimutas "Argyle", kas spēlē pēc spēka ceturtajā Anglijas līgā, savukārt šovakar Redingas komanda uzņēma MK "Dons" no pēc spēka trešās līgas. Pēc četru maču pārtraukuma atgriezies "Reading" pamatsastāvā, Denisam Rakelam cīņa diemžēl beidzās jau tās sākumā, kad viņš savainoja potīti un tika nomainīts 21. minūtē. Pēc pirmā puslaika ''Reading'' zaudēja ar 0:1, bet otrajā nogrieznī spēja panākt 2:2 izlīdzinājumu un vēlāk pēcspēles sitienu sērijā arī nodrošināja vietu nākamajā kārtā.

Sezonas pirmajā spēlē pret "Preston North End" (1:0) jēkabpilietis aizvadīja 81 minūti, taču nākamajās četrās spēlēs tikai vienreiz izgāja laukumā, tajā pavadot 13 minūtes. Sestdien, kad Rakelam apritēja 24 gadi, Latvijas izlases uzbrucējs pret "Brighton&Hove Albion" (2:2) nebija pieteikumā. "Reading" nav uzvarējusi trīs spēlēs pēc kārtas un Anglijas pēc spēka otrajā līgā ar četriem punktiem četros mačos ieņem ceturto vietu no beigām. Līdz izlašu pārtraukumam "Reading" aizvadīs vēl vienu spēli, sestdien viesojoties Kārdifā.

Tikmēr Dienvidāfrikas Premjerlīgā debitēja 27 gadus vecais centra aizsargs Renārs Rode, kurš aizvadīja pilnu spēli "Cape Town" uzvarā savā laukumā pār "Polokwane City" (2:0). Savulaik Dienvidāfrikā spēlējuši arī tādi Latvijas futbolisti kā Deniss Ivanovs, Ritus Krjauklis un Pāvels Šteinbors.

  +2 [+] [-]

, 2016-08-23 23:55, pirms 8 gadiem
veseļojies!!

     [+] [-]

, 2016-08-24 00:00, pirms 8 gadiem
Ganjau uz izlases spēlēm būs atpakaļ.

  +1 [+] [-]

, 2016-08-24 00:54, pirms 8 gadiem
Beigās Reading uzvarēja pendelēs un tika tālāk.

     [+] [-]

, 2016-08-24 12:43, pirms 8 gadiem
Viss ok, gan fani, gan komanda uzticas viņam un savainojums neko baigi neizsitīs no sliedēm