Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gabova un Fertova pārstāvētā "Korona" viesos pārsteidz titulēto "Legia"

Gabova un Fertova pārstāvētā "Korona" viesos pārsteidz titulēto "Legia"
Vladislavs Gabovs
Foto: Slavomirs Stahura

Latvijas futbola izlases vārtsargs Andris Vaņins un "Sion" Šveices Superlīgas spēlē ar 1:3 atzina "Young Boys" pārākumu. Tikmēr Polijas čempionātā divu Latvijas futbolistu pārstāvētais klubs "Korona" viesos pārspēja Varšavas "Legia" - gan Vladislavs Gabovs, gan Aleksandrs Fertovs spēlēja visu maču.

Andris Vaņins un "Sion" šovakar aizvadīja sesto spēli jaunajā Šveices Superlīgas sezonā un ar 1:3 piekāpās vicečempionei "Young Boys". Kā ierasts, Vaņins aizvadīja visu spēli. "Sion" ar astoņiem punktiem ieņem piekto vietu 10 komandu konkurencē, bet "Young Boys" ir par punktu vairāk un trešā pozīcija.

Polijas Ekstraklasē Vladislavs Gabovs, Aleksandrs Fertovs un "Korona" izbraukumā ar 2:1 pārspēja vicečempioni "Legia". Latvijas futbolisti pavadīja laukumā visu maču, palīdzot "Korona" sarūpēt pamatīgu pārsteigumu. Viens no Polijas titulētākajiem klubiem "Legia" (desmitkārtējā Polijas čempione) pagājušajā sezonā Ekstraklases ietvaros zaudēja tikai trīs spēles savā laukumā. Jāpiebilst, ka "Korona" pirmo reizi spēja uzveikt "Legia" pretinieku laukumā. Abas komandas sešās kārtās ir izcīnījušas pa 10 punktiem un kopā ar vēl trim klubiem (to vidū Eduarda Višņakova "Ruch" un Igora Tarasova "Jagiellonia") dala 3.-7. vietu Ekstraklasē.

Krievijas Nacionālajā līgā (pēc spēka – otrā) Ivans Lukjanovs un "Volgar" viesos cīnījās neizšķirti ar Tulas "Arsenal" (1:1), kas pagājušajā sezonā vēl spēlēja Premjerlīgā. Lukjanova kontā pilna spēle un rezultatīva piespēle komandas vienīgo vārtu guvumā mača kompensācijas laikā. Astoņās kārtās "Volgar" futbolisti ir nopelnījuši astoņus punktus, kas ļauj ieņemt 15. vietu 20 komandu konkurencē. "Arsenal" ir ceturtajā pozīcijā ar 15 punktiem.

Izmantotie resursi:
Ekstraklasa, piłka nożna, relacje live, wyniki...
Футбольная национальная лига
Swiss Football League
https://twitter.com/br_socceragency

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-24 00:36, pirms 9 gadiem
Tiešām negaidīts rezultāts. Varam tikai apsveikt un priecāties, ka mūsējie šādā uzvarā nospēlējuši pilnu spēli. Jo pozitīvāk izlasei gaidāmajā cīņā ar čehiem.