Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Arka" izkrītot no Ekstraklases, Šteinbors varētu pārcelties uz "Jagiellonia"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Arka" izkrītot no Ekstraklases, Šteinbors varētu pārcelties uz "Jagiellonia"
Pāvels Šteinbors. Foto: SIPA/Scanpix

Polijas Ekstraklases klubs Gdiņas "Arka" cīnās par vietas nosargāšanu valsts spēcīgāko komandu sabiedrībā. Ja tas neizdosies, komandas kapteinis Pāvels Šteinbors varētu doties uz citu Ekstraklases vienību.

Ekstraklasē komandas pēc 30 kārtām tika sadalītas labāko astoņniekā un sliktāko astoņniekā. Gdiņas "Arka" turnīra tabulā ieņem priekšpēdējo vietu, un nepieciešams sadeldēt piecu punktu deficītu, lai varētu noturēties Polijas spēcīgākajā līgā. Ja tas neizdosies, pastāv ļoti liela iespēja, ka Pāvels Šteinbors pametīs "Arka" rindas.

Tiek vēstīts, ka par Šteinboru, kurš tiek uzskatīts par Ekstraklases vienu no labākajiem vārtsargiem, interesi izrāda vairākas komandas. Konkrēti pašlaik nosaukta tikai viena – Bjalistokas "Jagiellonia". Tā turnīra tabulā ieņem piekto vietu, labāko trijnieks ir piecu punktu attālumā.

"Jagiellonia" pamatvārtsargs ir Dejans Iljevs, kurš tiek īrēts no Londonas "Arsenal". Ziemeļmaķedonijas futbolists, kurš pievienojās ziemā, drīz atgriezīsies "Arsenal" rindās. Ar viņu konkurēja Damians Veglaržs, bet uzmanība tiek vērsta uz faktu, ka gandrīz katrā spēlē, kurā viņam tika dota iespēja, tikusi pieļauta kļūda. Tāpēc Polijas medijs norādījis, ka nav nekāds pārsteigums, ka "Jagiellonia" nākamajai sezonai meklē citu vārtsargu.

Izmantotie resursi:
https://sport.onet.pl/pilka-nozna/e...

  -1 [+] [-]

, 2020-06-23 12:56, pirms 4 gadiem
Viens no labākajiem vārtsargiem, bet komanda pēdējās vietās ...
Kas par murgu te saraxtīts ...

  +1 [+] [-]

, 2020-06-23 13:04, pirms 4 gadiem
erred rakstīja: Viens no labākajiem vārtsargiem, bet komanda pēdējās vietās ...
Kas par murgu te saraxtīts ...
Ja komanda neprot iesist un spēlēt aizsardzībā vārtsargs nevar uzvarēt, jeb tu tapat kā Ankipāns un Savickis Dinamo, gaidi ka vārtsargs ne tikai ķers ripu/bumbu bet arī sitīs vārtos? Šteinbors ir pietiekami regulārs Ekstraklases kārtu labakais vārtsargs.

  +1 [+] [-]

, 2020-06-23 13:09, pirms 4 gadiem
Ilijevu nevar un nedrīkst saukt par Jagellonia pamatvārtsargu. Viņam tikai 4 spēles komandas rindās, turklāt pēdējā spēlē (svētdienas 2-1 uzvarā pār Cracovia) vārtos bija Veglaržs un Ilijevs pat uz beņķa nebija

  +1 [+] [-]

, 2020-06-23 13:24, pirms 4 gadiem
erred rakstīja: Viens no labākajiem vārtsargiem, bet komanda pēdējās vietās ...
Kas par murgu te saraxtīts ...
Ar "ekstra klases" uzbrucējiem ne to vien var izdarīt
Četri uzbrucēji vienu golu ir iemocījuši, bet labākais uzbrucējs iesitis 4!

  -1 [+] [-]

, 2020-06-23 17:46, pirms 4 gadiem
Komandas kapteinim jau vajadzētu būt arī komandas patriotam un palīdzēt klubam atgriezties Ekstraklasē.To līdzjutēji spētu pa īstam novērtēt un droši Šteinbors kļūtu Gdiņas goda pilsonis.

  +1 [+] [-]

, 2020-06-23 18:35, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: Komandas kapteinim jau vajadzētu būt arī komandas patriotam un palīdzēt klubam atgriezties Ekstraklasē.To līdzjutēji spētu pa īstam novērtēt un droši Šteinbors kļūtu Gdiņas goda pilsonis.
Šteinboram septembrī jau būs 35 gadi un varbūt viņam ir svarīgi sapelnīt pēc iespējas vairāk naudas priekš laika, kad spēlētāja karjera būs beigusies. Un Ekstralīgas top klubā alga būtu daaaauuudz lielāka, nekā zemākā līgā.

     [+] [-]

, 2020-06-23 21:06, pirms 4 gadiem
Bjalistoka būtu diezgan labs variants. Arī dažu stundu braucienā no Latvijas.