Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šabala oficiāli pievienojas "Jablonec", čehiem būs iespēja izpirkt līgumu

Agris Suveizda

Šabala oficiāli pievienojas "Jablonec", čehiem būs iespēja izpirkt līgumu
Valērijs Šabala
Foto: fkjablonec.cz

Latvijas izlases uzbrucējs Valērijs Šabala pēc medicīnisko pārbaužu iziešanas parakstījis līgumu ar Čehijas futbola klubu "Jablonec", beidzot oficiāli pievienojoties jaunajai komandai.

Sezonas sākumā Valērijs Šabala no Beļģijas "Club Brugge" tika izīrēts Kipras klubam "Anorthosis", taču nespēja iedzīvoties komandā un tikt pie nopietna spēles laika. Kipras čempionātā Šabala aizvadīja astoņas spēles, visās ejot uz maiņu, kopumā aizvadot tikai 95 minūtes un negūstot vārtus.

Kiprā Šabala vairākkārt tika sodīts par disciplīnas pārkāpumiem, un šomēnes kļuva skaidrs, ka kluba un uzbrucēja ceļi šķirsies. Līdz sezonas beigām Šabala atradīsies īrē "Jablonec", taču spēlētāja pārstāvis Aleksandrs Čekulajevs portālam Sportacentrs.com apstiprināja, ka pēc īres beigām čehiem būs iespēja izpirkt 20 gadus vecā uzbrucēja līgumu.

Šobrīd "Jablonec" ar 33 punktiem 16 mačos Čehijas augstākajā līgā ieņem trešo vietu, no līderes Plzeņas "Viktoria" atpaliekot par pieciem punktiem. "Jablonec" galvenais treneris ir čehu speciālists Jaroslavs Šilhavijs, kurš savulaik strādāja Liberecas "Slovan" un UEFA Eiropas līgā tikās ar Rīgas "Skonto" (1:2, 1:0). Šilhavijs ļoti atzinīgi novērtējis Šabalas prasmes, un Latvijas izlases uzbrucējs tiekot plānots kā pamatsastāva spēlētājs – atliek vienīgi pašam izmantot doto iespēju.

Šabala jaunajā klubā pievienojies savam nesenajam komandas biedram no "Skonto" laikiem Ruslanam Mingazovam, kurš Čehijas čempionātā piedalījies 11 spēlēs un guvis trīs vārtus. "Jablonec" cīņu Čehijas čempionātā atsāks 21. februārī, kad viesosies pie septītajā vietā esošās "Slovacko".

Izmantotie resursi:
FK BAUMIT Jablonec

  +2 [+] [-]

, 2015-01-23 19:03, pirms 9 gadiem
shabalam laikam smags raksturs.

  +4 [+] [-]

, 2015-01-23 19:16, pirms 9 gadiem
Kā to saprast - iespēja izpirkt līgumu, vai tad tāda iespēja vienmēr nepastāv, galvenais naudu sakasīt, tad jebkuru līgumu var izpirkt. Beļģi jau atteikušies?

  +3 [+] [-]

, 2015-01-23 19:22, pirms 9 gadiem
Gan jau vecais draugs Mingazovs paliidzees aatraak iejusties un tad jau maisam gals buus valjaa. Veiksmi

  +1 [+] [-]

, 2015-01-23 19:22, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: shabalam laikam smags raksturs.
Tiem auniem Kiprā smags raksturs, Šabala malacis,respekt, cepuri nost ka tika prom no tās gojvu ekskrementu bedres, tagad tiks normālā komandā pie kārtīgām minūtēm.
Potenciāls milzīgs! Protams būs bars kas nories, bet tas jau tikai normāli, turies vecīt, mēs par tevi!!!

  +1 [+] [-]

, 2015-01-23 19:25, pirms 9 gadiem
Piemērs, ka dzīvē nemēdz būt nieki. Ka kaut kad sen nospēlētas spēles (pret Slovan) ļauj attīstīties karjerai.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-01-23 20:01, pirms 9 gadiem
>>>markis3
Nekorekts jautājums.Nepilsoņi nespēlē Latvijas izlasē

  +8 [+] [-]

, 2015-01-23 20:33, pirms 9 gadiem
Novēlu atgūties un apliecināt sevi jaunajā komandā! Un protams pēc sezonas palikt Jablonec rindās!

  -4 [+] [-]

, 2015-01-23 20:33, pirms 9 gadiem
Nevis iespēja izpirkt līgumu, bet lai beļģi vēl piemaksā. Tādu "sarkano seksti" savos gados, ja man piederētu Jablonec, vēl no beļģiem kompensāciju pieprasītu.

  +1 [+] [-]

, 2015-01-23 21:47, pirms 9 gadiem
Ja teiktais par pamatsastāvu ir patiesība, tad Valērijam ir visas iespējas. Labākas kā Kiprā, par Beļģiju nemaz nerunājot. Var teikt, ka ārzemju karjera pa īstam sāksies tagad, ja tiks spēlēt. Šī iespēja ir jāizmanto!

  +3 [+] [-]

, 2015-01-23 22:12, pirms 9 gadiem
pelikans rakstīja: Kā to saprast - iespēja izpirkt līgumu, vai tad tāda iespēja vienmēr nepastāv, galvenais naudu sakasīt, tad jebkuru līgumu var izpirkt. Beļģi jau atteikušies?
Manuprāt izskaidrot to var tā, ja gadījumā Šabala aizvadīs labu sezonas otro pusi, Jablonec būs apmierināti ar viņu un vēlēsies sadarbību turpināt, tad Jablonec viņu varēs nopirkt bez jebkādiem Brugges iebildumiem. Katrā gadījumā izdevīgi tas ir Jablonec. Jo konkurenti Šabalam klāt netiks un ja kaut kas nojuks, tad viņi vienkārši pēc sezonas šķirsies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-01-24 00:46, pirms 9 gadiem
arhivs X rakstīja: šitas gan bija spēcīgi pateikts
Esi spēcīgās domās par trolli?Biju domājis bišķi labak par tevi!
Kika81 ir tas pats kas Zelta Sietiņš,key Nr.23,TOTOansis.....
Atgūsties puika....
Bet Šabim lai iet viss no rokas!Domāju čehus šis var pavilkt,nav slikts čempis,pats 2 gadus tur esu nolauzis,Valsts skaista,beļģos šim varētu nesanākt špīlēt... Ta kā labs variants!

  +3 [+] [-]

, 2015-01-24 00:53, pirms 9 gadiem
pelikans rakstīja: Kā to saprast - iespēja izpirkt līgumu, vai tad tāda iespēja vienmēr nepastāv, galvenais naudu sakasīt, tad jebkuru līgumu var izpirkt. Beļģi jau atteikušies?
protams ka vienmeer nepastaav,klubi dod iiree savus speeleetaajus,lai tiem buutu speelju prakse,bet ar lielaakajiem talantiem neparedz nekaadas izpirkuma tiesiibas,tas taapat kaa lielie klubi paardod savus jaunos talantus,kas tuvaakajaa naakotnee netiks pie speeleeshanas,bet liigumos paredz iespeeju vinjus izpirkt tuvaako gadu laikaa,par noteiktu naudas summu,kaa piemeeram Moratta no Real Juventusaa