Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Zommeram vēl viena sausā spēle Itālijas 3. līgā

Krišs Upenieks

Zommeram vēl viena sausā spēle Itālijas 3. līgā
Kristaps Zommers
Foto: parmacalcio1913.com

Itālijas Lega Pro B jeb pēc spēka trešajā līgā septīto sauso spēli šajā sezonā aizvadījis 1997. gadā dzimušais Latvijas U-21 izlases vārtsargs Kristaps Zommers, palīdzot savai komandai tikt pie svarīgas uzvaras.

Aptuveni 20 tūkstošu skatītāju klātbūtnē Kristapa Zommera pārstāvētā ''Parma'' ar 2:0 viesos pieveica ''Reggiana'' futbolistus. Abus vārtus ''Parma'' iesita spēles pirmajā puslaikā. Ar 33 punktiem 19 spēlēs ''Parma'' šobrīd ieņem piekto vietu 20 komandu konkurencē, bet ''Reggiana'' ar 36 punktiem palika labāko trijniekā.

Zommeram spēle pret ''Reggiana'' bija 17. aizvadītajās 19 kārtās, bet Kristaps ir izteikts komandas pirmais numurs. Divas spēles izlaistas izlašu pauzē, kad bija jāpārstāv Latvijas U-21 izlase, bet pēc spēka Itālijas trešajā līgā tajā brīdī čempionāts turpinājās. Zommeram šovakar septītā sausā spēle šajā sezonā.

Turcijas pēc spēka otrajā līgā ''Giresunspor'' ar Latvijas izlases futbolistu Igoru Tarasovu sastāvā savā laukumā pieveica (3:0) ''Samsunspor''. Igors laukumā devās starta sastāvā un nospēlēja visu spēli. Ar 21 punktu 15 spēlēs ''Giresunspor'' ierindojas 8. vietā 18 komandu konkurencē.

  +7 [+] [-]

, 2016-12-20 02:19, pirms 7 gadiem
Malacis Kristaps. Spēlē lieliskā atmosfērā, tradīcijām bagātā klubā. Tas būtu izcili - piedzīvot kopā ar Parmas komandu comeback sākumā uz Serie B, pēc tam arī uz A, bet pēc tam, kas zin...

  +1 [+] [-]

, 2016-12-20 17:26, pirms 7 gadiem
Katru reizi, kad lasu SC rakstu par Zommeru, pie sevis smejos, jo aizvien atceros, kā viens SC žurnālists savā Twitter kontā tajā brīdī, kad pārādījās informācija par Zommeru,ka devies uz Parmu, teica, ka viņš tāpat nekad netiks Parmas sastāvā.