Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

''Gazovik'' treneris: ''No Zjuzina šodien gaidījām vairāk''

Krišs Upenieks

''Gazovik'' treneris: ''No Zjuzina šodien gaidījām vairāk''
Artūrs Zjuzins
Foto: fcgazovik.ru

Krievijas Nacionālajā līgā šodien līderes Orenburgas ''Gazovik'' pamatsastāvā pirmo reizi devās Latvijas izlases pussargs Artūrs Zjuzins. Pēc spēles komandas galvenais treneris Roberts Jevdokimovs vērtēja latvieša sniegumu, atzīmējot, ka Artūrs tāpat kā visa vienība neaizvadīja to labāko spēli.

Artūrs Zjuzins līdz šodienai ''Gazovik'' divās spēlēs laukumā bija nācis uz maiņu, bet pret ''Yenisey'' 24 gadus vecais pussargs devās starta sastāvā. Treneris nolēma Zjuzinu nomainīt pie rezultāta 1:0 58. minūtē, un atlikušajā spēles daļā bez latvieša ''Gazovik'' ielaida vārtus un nespēja izcīnīt trīs punktus.

Pēc spēles žurnālists ''Gazovik'' galvenajam trenerim Robertam Jevdokimovam prasīja, vai Zjuzins jau ir adaptējies jaunajā komandā: ''Laikam jau ne velti prasi par Zjuzinu. Gaidījām vairāk no viņa šodienas spēlē. Dodoties laukumā uz maiņu iepriekšējās spēlēs un ar darbu treniņus viņš pierādīja, ka ir labs futbolists un spēs mums palīdzēt, bet šodien viņam pirmā spēle pamatsastāvā un ne tā veiksmīgākā. To gan var teikt par visu komandu.

Arī viņš mazliet pazuda. Zjuzins ir kvalificēts spēlētājs, bet katrā komandā ir zināmas nianses. Spēlē aizsardzībā, izejot no aizsardzības, vēl kaut kādas taktiskas nianses. Pareizi jūs teicāt, ka ne visu vēl viņš pagaidām saprot. Saprast to var tikai pēc šādām spēlēm - spēlējot pamatsastāvā vai nākot uz maiņu. No vienas puses ne pārāk veiksmīga spēle, bet no otras, kā jau teicu, tāda tā bija visai komandai. Nevaru teikt, ka viņš no spēlēja vissliktāk. Būtu izmantojuši savas iespējas, tad arī spēle būtu mierīgāka, taču to nespējām.''

Krievijas Nacionālās līgas turnīra tabulā ''Gazovik'' ar 28 punktiem ieņem pirmo vietu. Orenburgas klubs ir viena no favorītēm cīņā par iekļūšanu Premjerlīgā. Lai to paveiktu, turnīra noslēgumā nepieciešams ierindoties starp pirmajām divām pozīcijām.

Izmantotie resursi:
https://www.youtube.com/channel/UCb...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-20 22:31, pirms 9 gadiem
komandas nosaukums,derētu kamazam