Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kameša "Yenisey" zaudē, tomēr pirmoreiz kluba vēsturē nodrošina vietu Premjerlīgā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kameša "Yenisey" zaudē, tomēr pirmoreiz kluba vēsturē nodrošina vietu Premjerlīgā
Krasnojarskas "Yenisey"
Foto: FK "Yenisey" Krasnoyarsk Facebook

Krievijas futbola Premjerlīgā iekļuvusi Latvijas futbolista Vladimira Kameša pārstāvētā Krasnojarskas "Yenisey", kas izbraukumā ar 3:4 piekāpās Mahačkalas "Anzhi", divu spēļu summā triumfējot ar 6:4.

Pirmajā spēlē Krasnojarskā "Yenisey" svinēja pārliecinošu uzvaru ar 3:0, šodien Sibīrijas komandai derot arī neveiksmei ar divu vārtu starpību. Tomēr viesi nedomāja iesēsties aizsardzībā - serbs Marko Obradovičs un Maksims Semakins ar divu minūšu intervālu "Yenisey" vienībai ieguva divu vārtu pārsvaru - 2:0. Tātad "Anzhi" jau bija nepieciešami seši bezatbildes vārti.

Vienus no tiem mājinieki guva jau pirmā puslaika kompensācijas laikā, kamēr vēl divus - 72. un 74. minūtē. Tad rezultāts kļuva 3:2 "Anzhi" labā. Tomēr pēdējās intrigas atliekas "Yenisey" iznīcināja 84. minūtē, kad viesi realizēja pendeli - 3:3.

Mača noslēdzošajās sekundēs "Anzhi" ar skaistu tālsitienu gan izrāva uzvaru, tomēr būtībā tas neizšķīra neko daudz, "Yenisey" pirmoreiz kluba 81 gadu ilgajā pastāvēšanas vēsturē iekļūstot Krievijas Premjerlīgā.

Vladimirs Kamešs šovakar laukumā pavadīja visu spēli.

Savukārt Rumānijas čempionāta pēdējā kārtā desmito zaudējumu pēdējos 12 mačos piedzīvoja aizsarga Vitālija Jagodinska Jaši "Politechnica", kas ar 1:2 savā laukumā atzina Krajovas "CS Universitatea" pārākumu. Arī Jagodinskis šodien spēlēja visas 90 minūtes.

"Politechnica" Rumānijas čempionātu noslēdza sestajā pozīcijā.

     [+] [-]

, 2018-05-21 00:54, pirms 6 gadiem
Kamešu paturēs sastāvā uz nākošo sezonu?

  +3 [+] [-]

, 2018-05-21 01:04, pirms 6 gadiem
Vel viens Liepajas dzeks kas nu ka vienigais no LV nonacis RUS virsliga un kam Starkovs tapat bija piegriezis skabekli izlasee...Cerams tagad gan tiks dota iespeja beidzot sevi apliecinat

     [+] [-]

, 2018-05-21 01:56, pirms 6 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Kamešu paturēs sastāvā uz nākošo sezonu?
Līgums uz nākošo sezonu viņam ir

     [+] [-]

, 2018-05-21 12:31, pirms 6 gadiem
Apsveicu! Cerams, ka Kamešs noturēsies sastāvā, komandai nonākot RPL. Šosezon bija viens no stabilākajiem spēlētājiem komandā un arī līderiem, tāpēc cerība ir. Pieredze RPL arī viņam ir, vēl ne tik sen Vladimirs spēlēja Permas Amkar.