Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

D.Ikaunieks: "Visticamāk, šobrīd Liepājā neatgriezīsimies - ne es, ne Jānis"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

D.Ikaunieks: "Visticamāk, šobrīd Liepājā neatgriezīsimies - ne es, ne Jānis"
Dāvis Ikaunieks pēc gūtajiem vārtiem Čehijas čempionātā
Foto: fcvysocina.cz

Kuldīgas futbola audzēkņi Dāvis un Jānis Ikaunieks vismaz pagaidām plāno palikt Latvijā, intervijā “Kurzemes Vārdam” atklājis Dāvis.

Dāvis Ikaunieks par futbolu Čehijā: “Klubiem ir laba infrastruktūra, ir lielāka skatītāju interese nekā Latvijā. Futbols ir ātrāks, līdz ar to ir arī ātrāk jādomā. Futbols ir fizisks, ir daudz cīņas. Visvairāk acīs iekrita tas, ka spēlētāji mazāk zaudē bumbu, tam ir pievērsta liela uzmanība, un nav tā, ka komandas visu laiku zaudē bumbu.”

Par trim gūtajiem vārtiem Čehijas čempionātā: “Gribēju iesist vēl vairāk. Pirms braucu uz Čehiju, zināju, ka līdz ziemai būs 16 spēles. Mērķis bija starta sastāvā sākt 11 spēles. Beigās sanāca sākt 10. Golus arī vairāk gribējās. Ir pie kā strādāt. Ja būtu labāka momentu realizācija, tad būtu sasitis vēl vairāk.”

Par spēles laika samazināšanos: “Iemeslus īsti nezinu. Savainojuma nebija ne reizi. Komandā nomainījās treneris, un mainījās arī viss cits. Ar jauno treneri īsti neesmu runājis. Varbūt traucē valodas barjera – jaunais treneris nerunā angliski, bet iepriekšējais vismaz runāja krieviski. Ar treneri gāja grūtāk, bet kluba vadītāji ar mani ir apmierināti. Cik es sapratu, viņi vēlas, lai es palieku.”

Par atrašanos Liepājā, Pertijas interesi un atgriešanos Čehijā: “Pagaidām vēl nevaru pateikt, uz cik ilgu laiku esmu Liepājā, un par atgriešanos arī nezinu. par Čehiju jaunā trenera dēļ man ir grūti atbildēt, bet man saka, ka, ja es palikšu, tad viss būs kārtībā, es spēlēšu. Izņemot galveno treneri, visi par mani Čehijā esot priecīgi, visiem es patīku.

Ar Pertiju bija kontaktēšanās caur vienu cilvēku. Ir runas par mani, esmu dzirdējis, ka mēs abi ar Janci atgriezīsimies Liepājā. Varbūt, ka pirms kāda mēneša mēs savā starpā runājām, ka Jānis ar savu klubu ["Metz"] sarunā, ka viņu izīrē "Liepājai", un ka es arī atgriežos. Vēl tieši Pertija ir treneris, kurš mūs pirms trim gadiem gribēja paņemt uz "Skonto". Tagad laikam sanāks tā, ka, visticamāk, nebūsim atpakaļ ne viens, ne otrs. Domāju, ka, visticamāk, aizbraukšu atpakaļ.”

Izmantotie resursi:
“Kurzemes vārds” (http://www.kurzemes-vards.lv/)

     [+] [-]

, 2016-12-19 18:52, pirms 7 gadiem
Jocīgi - jaunie un perspektīvie, nemaz tā neraujas pie gaismas nesēja...

     [+] [-]

, 2016-12-19 20:15, pirms 7 gadiem
Uz Ķīnu, tur labu kāpostu maksā, tikai aizsargmaskā visu laiku jāspēlē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-12-19 21:47, pirms 7 gadiem
neizklausās daudzsološi,visi grib izņemot treneri...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-12-20 03:01, pirms 7 gadiem
Paldies Dievam! Ja nemaldos, FKL palika bez Eiropas, līdz ar to - par kādu īri vai atgriešanos vispār var būt runa?
Ok, Pertijs ir labs vilinājums, taču kāpt atpakaļ šajā līmenī, īpaši Jancim, nebūt prāta darbs.

  +1 [+] [-]

, 2016-12-20 03:45, pirms 7 gadiem
Kā Tev iet, Bērziņ? rakstīja: Paldies Dievam! Ja nemaldos, FKL palika bez Eiropas, līdz ar to - par kādu īri vai atgriešanos vispār var būt runa?
Ok, Pertijs ir labs vilinājums, taču kāpt atpakaļ šajā līmenī, īpaši Jancim, nebūt prāta darbs.
vēl jau nav bez eiropas palikuši viena vieta vēl ir...

  +1 [+] [-]

, 2016-12-20 11:56, pirms 7 gadiem
Bez Eiropas vēl Liepāja nav. Ja kāda komanda no pirmā trijnieka izcīna Latvijas kausu, tad Liepāja spēlē Eiropā. Vēl pati Liepāja var izcīnīt Latvijas kausu.

     [+] [-]

, 2016-12-22 05:25, pirms 7 gadiem
Aloja rakstīja: Jocīgi - jaunie un perspektīvie, nemaz tā neraujas pie gaismas nesēja...
Priekš kam rauties atpakaļ uz LV? Visi apstākļi, lai progresētu, viņiem abiem ārzemēs ir labāki, nekā šeit. Gan jau Tamazs tur pat Liepājā kādu jauno talantu uzraks un izbīdīs saulītē.