Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Cambuur" izlemj pagarināt līgumu ar Uldriķi, uzbrucējs neapmierināts ar lomu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Cambuur" izlemj pagarināt līgumu ar Uldriķi, uzbrucējs neapmierināts ar lomu
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Nīderlandes augstākās līgas klubs "Cambuur" izlēmis izmantot līgumā iestrādāto iespēju un uz vienu sezonu pagarinājis līgumu ar Latvijas izlases futbolistu Robertu Uldriķi. Uzbrucējs Nīderlandes medijiem sūkstījies par lomu komandā.

25 gadus vecais Roberts Uldriķis aizvada otro sezonu Nīderlandē. Ja iepriekš viņš bija "Cambuur" kapteinis, tad šosezon zaudējis pamatsastāva lomu un tūkstoš minūšu laikā nav guvis vārtus. Neskatoties uz to, vienība izmantojusi iespēju pagarināt līgumu uz vēl sezonu.

"Tas bija kluba lēmums. Man tas nav svarīgi. Es gribu palīdzēt komandai, ir drausmīgi redzēt komandu zaudējam. Īpaši pēc fantastiskās iepriekšējās sezonas," pauda Uldriķis. Nīderlandes čempionāta ietvaros viņš pamatsastāvā nav devies kopš janvāra.

"Ir liela vilšanās spēles skatīties no soliņa, skatīties, kā mums nav iespēju uzvarēt. Redzu, kā mans klubs arvien dziļāk un dziļāk nogrimst dubļos," pauda Uldriķis. Viņš Latvijas izlases pārbaudes spēlē pret Īriju izcēlās ar apbrīnojamu tālšāvienu. Lai gan vārtu guvums piesaistīja arī "Cambuur" fanu uzmanību, pozīcijas trenera acīs tas nemainīja.

"Gala lēmumu pieņem treneris. Man ar to jāsadzīvo. Aizvadīju ļoti labas spēles izlasē, pret labiem futbolistiem no labām valstīm. Vārti bija lieliski, biju ļoti priecīgs. Spēlēju pret futbolistiem, kuri ir krietni labāki par Nīderlandes čempionātā spēlējošajiem. Biju spēcīgs, pieturēju bumbu, iesitu skaistus vārtus. Diemžēl "Cambuur" nevēlas mani izmantot laukumā."

Pērnajā sezonā Uldriķis 21 spēlē iesita septiņus vārtus, un "Cambuur" 18 komandu konkurencē pārsteidzoši ierindojās devītajā vietā, pietuvojoties Eirokausu zonai. Šajā sezonā latvieša komanda ir pēdējā vietā, un izrāpšanās no izkrišanas zonas izskatās neiespējama. Komandas pašreizējais galvenais treneris amatā stājās 2022. gada novembrī, un viņa vadībā Uldriķis nav iesitis.

Izmantotie resursi:
https://lc.nl/sport/Roberts-Uldriki...

  +1 [+] [-]

, 2023-04-18 19:12, pirms gada
Nu trenerim ir cits skatījums uz Tavu vietu... Tā kā seglo zirgu...

  +2 [+] [-]

, 2023-04-18 19:15, pirms gada
Uldriķis lēts un labs treniņpartneris...
tāpēc arī paturēja...

  +3 [+] [-]

, 2023-04-18 19:18, pirms gada
Gatis rakstīja: Uldriķis lēts un labs treniņpartneris...
tāpēc arī paturēja...
Nākamsezon varēs iet pamatā. NL 2. līgā tieši lētie noderēs.

     [+] [-]

, 2023-04-18 19:19, pirms gada
Par ko var būt nepmierināts, kurš gūst nesit golus !

  +1 [+] [-]

, 2023-04-18 19:19, pirms gada
Tak nolaidies uz zemes

     [+] [-]

, 2023-04-18 20:40, pirms gada
Tāds čīkstulis.Tevi laida sezonas sākumā pamatā, cik golus iesiti? Jau pec Turcijas spēles gola svinēšanas likās ka ir sakāpis galvā. Tagad te vēl viens piemērs.

     [+] [-]

, 2023-04-18 20:43, pirms gada
Nav pašreizējais Irijas izlases sastāvs pilns ar zvaigznēm, lai noniecinatu Eredivisie. Loti labs līmenis. Paskataties komandu sastavus ne tikai grandiem. Gandriz jebkurā bus kads pazistams futbolists kurš spēlē kadas valsts izlasē vai bijis Niderlandes sastava uz kādu no finalturniriem.

  +1 [+] [-]

, 2023-04-18 21:02, pirms gada
Par šādu izrunāšanos varēs arī NL2.līgā sēdēt uz beņķa.
Tā laikam ir kaut kāda latviešu dabiskā mentalitāte. Dēļ tā,ka tiiiiik reti kādam izdodas tikt uz Eiropu spēlēt vai da jebkur krietnaku soli augstāk par LV, tā visi kā viens vienu sezonu izšauj [ protams izņēmumi kā Gutkovskis, Rudnevs] un tagad uzskata,ka ir pārāki un pelnījuši būt laukumā 24/7.
Par vietu sastāvā ir jācīnās katrā treniņā, spēlē, sezonu aiz sezonas.
Un tas mūsējos NAV :
Ikaunieks D
Ikaunieks J
Višnakovs E
Redzēsim par Krolli
Uldriķis
Šabala
Rakels
Karašausks
gan jau vēl.padaudz.
Neviens nav gatavs grauzt zāli ,lai tiešām izsistos. Tādi leģionāri kā šie ir desmitiem skautu sarakstos,kas uzreiz būs mūsu LV spēlētāju vietā, ja nekapās.
Tev jābūt Benzema vai Messi ,lai pat pie sūdīgas sezonas , Tu nākamā atkal būtu visu sezonu.
Top līgās:
Ronaldo uz benki sēdēja, Lukaku uz benki ir sēdējis, ir vēl daaaudzi, kas JA NEIZTUR KONKURENCI- sēž malā. Nevienam tādā līmenī neinteresē, ko Tu spēji pagājušā sezonā, cita klubā.
Mums ir ļoti daudz produktīvi spēlētāju bijuši, bet gandrīz neviens neiztur konkurenci ilgtermiņā.. Un tad uz LV fona saņem skaistu piķi un degradējas atpakaļ pie FC Rīga vai RFS utt.

     [+] [-]

, 2023-04-18 21:38, pirms gada
kur tētuka komentāri