Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rakels atgriežas laukumā un palīdz turpināt uzvaru sēriju

Rolands Eliņš

Rakels atgriežas laukumā un palīdz turpināt uzvaru sēriju
Deniss Rakels
Foto: cracovia.pl

Denisam Rakelam trauma lika izlaist tikai vienu spēli, un šodien viņš atkal bija ierindā, palīdzot savai komandai turpināt cīņu par iekļūšanu Polijas līgas labāko astotniekā.

Deniss Rakels iepriekšējo „Cracovia” spēli bija izlaidis traumas dēļ, kuru guva pirms divām nedēļām, kad tika nomainīts jau spēles pirmajā puslaikā. Šodien viņš atkal bija pieteikumā un devās sākumsastāvā.

Rakelam bija labas iespējas izvirzīt savu komandu vadībā pret „Sandecja” jau pašā sākumā, bet sitiens neizdevās. „Cracovia” pēc tam vadībā izvirzījās 39. minūtē, bet 76. minūtē tieši pēc Rakela nomainīšanas panāca arī 2:0. „Sandecja” vēlāk vienus vārtus atguva, bet no zaudējuma ar 1:2 neizvairījās.

Rakela komanda tikmēr izcīnījusi jau ceturto uzvaru pēc kārtas, kas palīdzējis pakāpties uz devīto vietu kopvērtējumā. Polijas čempionātā pēc regulārās sezonas, līdz kuras beigām palikušas divas spēles, visas komandas tiks sadalītas divās grupās – pirmās astoņas cīnīsies par čempionu titulu, nākamās astoņas cīnīsies par devīto vietu un palikšanu Ekstraklasē. „Cracovia” no astotās vietas šķir tikai viens punktus.

Tikmēr pat teorētiskas cerības uz pirmo astotnieku zaudēja pēdējo mēnesi vāji aizvadošā Vroclavas „Slask”, kas ar Igoru Tarasovu sākumsastāvā, Latvijas futbolistam aizvadot pilnu spēli, spēlēja 1:1 ar „Plock”. 11. vietā esošā „Slask” līdz ar to vairs nevar panākt ne „Cracovia”, ne astotās vietas īpašnieci „Zaglebie”.