Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kļavam sezonas pirmie vārti Azerbaidžānā

Kļavam sezonas pirmie vārti Azerbaidžānā
Oskars Kļava (#15)
Foto: azerisport.com

Latvijas futbola aizsargs Oskars Kļava šodien izcēlies ar vārtu guvumu Azerbaidžānas futbola čempionātā, palīdzot AZAL ar 3:1 pārspēt "Baku".

Oskars Kļava guva vārtus spēles 61. minūtē, tobrīd panākot jau 3:0 savas komandas labā. Pirmos divus vārtus AZAL rindās iesita bulgāru pussargs Tomi Kostadinovs, bet "Baku" pretinieku vārtsargu vienīgo reizi pārspēja jau pašā spēles izskaņā.

Kļava laukumā pavadīja visu spēli un neilgi pēc gūtajiem vārtiem varēja izcelties arī otro precīzo sitienu. Kopumā šajā sezonā 31 gadu vecais Latvijas aizsargs ir piedalījies 15 AZAL spēlēs (viena – kausa izcīņā) un šovakar guva pirmos vārtus.

AZAL ar 16 punktiem 14 mačos ieņem septīto vietu deviņu komandu konkurencē, bet "Baku" ir divas vietas zemāk ar 10 punktiem 15 mačos.

Izmantotie resursi:
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте
Live scores, results, fixtures, tables,...