Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šabalas desmitie vārti sezonā palīdz klubam uzvarēt Fēru salās

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Šabalas desmitie vārti sezonā palīdz klubam uzvarēt Fēru salās
Valērijs Šabala. Foto: Alvur Haraldsen/Fótbóltsfelagið B36

Šodien Latvijas futbolisti aizvadījuši spēles ārzemju klubos. Valērijs Šabala ar precīzu sitienu palīdzēja ''B36 Torshavn'' Fēru salu čempionātā ar 3:0 apspēlēt ''Streymur''. Polijas Ekstraklasē Lodzas ''Widzew'' rindās uz maiņu laukumā devās Andrejs Cigaņiks.

• Šodien Fēru salu augstākajā čempionātā uzvaru svinēja Valērija Šabalas pārstāvētā ‘’B36 Torshavn’’, kas izbraukumā ar 3:0 pārspēja ‘’Streymur’’.

• Šabala devās komandas sākumsastāvā un ceturtajā minūtē ar precīzu sitienu guva pirmos vārtus. Čempionātā viņš iesitis jau desmit reizes, esot ‘’B36 Torshavn’’ rezultatīvākais futbolists.

• Pirmā puslaika kompensācijas laikā Šabala saņēma arī brīdinājumu. 82. minūtē viņš tika nomainīts.

• Čempionātā ar 52 punktiem ‘’B36 Torshavn’’ ieņem otro vietu, par trim punktiem atpaliekot no līderes ‘’Klaksvik’’, kas gan aizvadījusi par divām spēlēm mazāk.

• Polijas Ekstraklases spēlē Andreja Cigaņika Lodzas ‘’Widzew’’ savā laukumā ar 2:0 apspēlēja ‘’Cracovia’’. Cigaņiks laukumā devās uz maiņu 82. minūtē. Šī bija kluba trešā uzvara sezonā, pagaidām ar desmit punktiem ieņemot devīto vietu.

• Nīderlandes pēc spēka otrajā līgā uzvaru svinēja Roberta Uldriķa ‘’Cambuur’’, kas savā laukumā ar 1:0 pārspēja ‘’Willem II’’.

• Uldriķis laukumā devās uz maiņu 76. minūtē, uzreiz piedaloties vienīgajā vārtu guvumā. Sešās spēlēs šī kļuva par ceturto uzvaru, kas kopā ar vienu neizšķirtu ļauj klubam ar 13 punktiem būt starp vienai no čempionāta līderēm.

Izmantotie resursi:
https://www.fsf.fo/kappingar-og-urs...
https://www.ekstraklasa.org/

     [+] [-]

, 2023-09-17 20:03, pirms 8 mēnešiem
Viens no mūsu top bombardieriem.
Gan izlasē,gan ārzemēs.

  +3 [+] [-]

, 2023-09-18 02:42, pirms 8 mēnešiem
Tuklis Kazakevičs neizsauc uz izlasi tādu spēlētāju kas regulāri gūst vārtus?

     [+] [-]

, 2023-09-18 12:38, pirms 8 mēnešiem
Kamēr Dainītis stūrē, tikmēr vismaz 5 potenciāliem izlases spēlētājiem durvis aizvērtas. redz esot bijuši disciplīnas pārkāpumi, piedod nedrīkst