Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

"Lechia" ar Lukjanovu ierindā gūst otro uzvaru

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Lechia" ar Lukjanovu ierindā gūst otro uzvaru
Ivans Lukjanovs (pa kreisi)
Foto: www.lechia.pl

Šodien ar divām spēlēm sākusies Polijas futbola čempionāta 6. kārta. Vienā no tām Ivana Lukjanova un Sergeja Kožana pārstāvētā Gdaņskas „Lechia” uzņēma Krakovas „Cracovia” un uzvarēja ar 1:0. Vienīgie vārti tika iesisti 1. puslaikā pēc stūra sitiena, bet Lukjanovs nospēlēja visu maču.

„Lechia” (1-2-2) ne pārāk veiksmīgi uzsāka čempionātu, piecās spēlēs uzvarot tikai vienreiz, bet „Cracovia” (0-0-5) sākumu var nosaukt par katastrofālu – tikai zaudējumi. Šeit gan jāatzīmē, ka „Cracovia” četros no pieciem gadījumiem zaudēja tikai par vieniem vārtiem un pirms sezonas tai nu nekādi netika paredzēta pēdējā vieta. Un tomēr no „Lechia” savā laukumā tika gaidīta tikai uzvara.

Sergejs Kožans, kurš nesen bija savainots, šoreiz jau bija pieteikumā, tiesa, palika rezervē, kur arī palika. Toties Ivans Lukjanovs laukumā devās jau ar pirmajām minūtēm un nospēlēja visas 90 minūtes. 1. puslaikā labāk izskatījās „Lechia” un 30. minūtē izdevās arī gūt vārtus – pēc stūra sitiena precīzs ar galvu bija francūzis Bedi Buvals. Vēl pēc septiņām minūtēm „Lechia” pēc Lukjanova piespēles guva otros vārtus, taču pareizi tika fiksēta aizmugure. Kopumā Lukjanovs, kurš tagad allaž spēlē malējā pussarga pozīcijā, pie teikšanas daudz netika, bet galvenais, ka komanda atradās vadībā.

2. puslaika sākumā lieliska iespēja izlīdzināt bija „Cracovia”, bet 55. minūtē Lukjanovs radīja pirmo momentu pēc pārtraukuma mājiniekiem, tomēr pēc viņa sitiena bumba lidoja virs vārtu pārliktņa. Turpinājumā komandas rādīja bālu, brīžiem tehniski pavāju futbolu, un rezultāts tā arī vairs nemainījās. „Lechia” sešās spēlēs guva otro uzvaru, sagādājot „Cracovia” sesto zaudējumu. Lukjanovs laukumā pavadīja visas 90 minūtes, bija aktīvs, spēlēja komandas interesēs un turpina baudīt vienības trenera uzticību.

Jāatzīmē, ka Artjoma Rudņeva Poznaņas „Lech” 6. kārtas spēle pārcelta uz vēlāku laiku sakarā ar neseno Eiropas līgas maču pret „Juventus”. Tādējādi „Lech” un Rudņevs nākamo spēli aizvadīs tikai nākamajā nedēļas nogalē.

  +5 [+] [-]

, 2010-09-17 23:04, pirms 14 gadiem
Lukjanovs atkal spēlēja kā malējais pussargs?

  +5 [+] [-]

, 2010-09-18 00:06, pirms 14 gadiem
Mūsu leģionāriem Polijā labi veicas. Prieks.

  -2 [+] [-]

, 2010-09-18 09:06, pirms 14 gadiem
reikons rakstīja: Mūsu leģionāriem Polijā labi veicas. Prieks.
Starpcitu, Polijá límenis ir samérá augsts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja