Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskim sezonas trešie vārti, Cigaņiks debitē Nīderlandes pirmajā līgā

Rolands Eliņš

Gutkovskim sezonas trešie vārti, Cigaņiks debitē Nīderlandes pirmajā līgā
Vladislavs Gutkovskis
Foto: Norbert Barczyk/ Pressfocus

Vladislavs Gutkovskis šodien Polijas pirmās līgas mačā palīdzēja „Termalica” vienībai izcīnīt neizšķirtu 1:1 pret „Sandecja”, kamēr Andrejs Cigaņiks aizvadīja pirmo spēli Nīderlandes pirmās divīzijas komandas "Cambuura" sastāvā, arī palīdzot tikt pie neizšķirta (2:2).

Vladislavs Gutkovskis devās laukumā pamatsastāvā un 29. minūtē saņēma piespēli soda laukumā, kur no tuvas distances raidīja bumbu vārtos un atklāja rezultātu. Pāris minūtes iepriekš Gutkovskis bija izkārtojis labu iespēju partnerim, taču viņš sita tieši virsū vārtsargam.

Pirmā puslaika izskaņā Gutkovska komanda palika mazākumā un otrajā puslaikā savu pārsvaru nenoturēja, ielaižot vārtus. Gutkovskis tika nomainīts 74. minūtē.

Gutkovskis sezonas pirmajās piecās spēlēs guvis trīs vārtus, kas jau ir tikpat, cik visā iepriekšējā sezonā kopā, tiesa, tad viņš ar „Termalica” vēl spēlēja augstākajā līgā, turklāt ilgāku laiku izlaida traumas dēļ. Viņa pārstāvētā komanda sezonas sākumā tikusi pie pieciem punktiem piecās spēlēs un ieņem 13. vietu 18 komandu konkurencē.

Spēli Polijas pirmajā līgā šovakar aizvadīja arī Valērijs Šabala, dodoties „Podbeskidzie” sākumsastāvā. Šabalam jau spēles sākumā gandrīz sanāca lielisks moments, kad viņš mēģināja izdarīt sitienu šķērītē, taču tomēr netrāpīja pa bumbu. Puslaika vidū pret „Stal Mielec” Šabalam nedaudz pietrūka, lai noslēgtu savas komandas kombināciju, bet otrā puslaika sākumā viņš saņēma brīdinājumu. 62. minūtē Šabala tika nomainīts, un drīz pēc tam „Podbeskidzie” izvirzījās vadībā, beigās nosargājot uzvaru ar 1:0.

Nīderlandes pirmajā līgā pilnu spēli aizvadījis Andrejs Cigaņiks, palīdzot savai komandai „Cambuur” spēlēt neizšķirti 2:2 pret „Nijmegen”. Tā bija sezonas pirmā spēle Nīderlandes „Eerst Divisie”, un Cigaņiks līdz ar to aizvadīja pirmo oficiālo spēli jaunā kluba rindās.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-18 00:34, pirms 6 gadiem
Cigaņuks mums ir jaunais futbolā. Varbūt agri vai vēlu Nīderlandes virslīga vai kāda cita Beļģijas utt.virslīga. Viegls nosaukums klubam Cambuur.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-18 17:49, pirms 6 gadiem
Jāvēl Cigaņikam noturēties Cambuur pamatsastāvā, līmenis tur ir labs. Vēl ne tik sen Nīderlandes pēc spēka 2. līgā VVV-Venlo rindās, īrē no Brighton and Hove Albion, spēlēja arī Vitālijs Maksimenko. Priecē arī Gutkovska rezultativitāte.