Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lukjanovam zaudējums pret "Zenit-2", Kurakins un Jagodinskis simboliskajās izlasēs

Rolands Eliņš

Lukjanovam zaudējums pret "Zenit-2", Kurakins un Jagodinskis simboliskajās izlasēs
Ivans Lukjanovs
Foto: fc-baltika.ru

Krievijas pirmajā divizījā (pēc spēka otrajā) šodien zaudējumu cietis Ivana Lukjanova klubs, savukārt atzinību attiecīgi Skotijā un Ukrainā izpelnījušies Antons Kurakins un Vitālijs Jagodinskis.

Ivans Lukjanovs bija Astrahaņas „Volgar” sākumsastāvā spēlē pret Sanktpēterburgas „Zenit” otro komandu un aizvadīja visas 90 minūtes. „Volgar” šajā mačā vārtus neguva un noturēja neizšķirtu līdz 57. minūtei, kad ielaida vārtus. Vēl divi tika ielaista pamatlaika pašās beigās un nācās ciest zaudējumu ar 0:3. Sezonas kopvērtējumā "Volgar" pagaidām ieņem 12. vietu 20 komandu konkurencē un septiņās spēlēs guvusi septiņus punktus.

Artūra Zjuzina pārstāvētā „Gazovik” tikmēr kļuvusi par pirmās divīzijas līderiem. Šodien ar 3:1 apspēlēta „Tosno” un pirmajās spēlēs savāktie 18 punkti ir labākais rezultāts līgā. Pats Zjuzins gan pagaidām nevar palīdzēt savai komandai līdz galam nenokārtoto formalitāšu dēļ.

Francijas otrajā līgā "Metz" bez traumētā Jāņa Ikaunieka ierindā ar 2:0 pārspēja "Valenciennes", gūstot sezonas otro uzvaru. "Metz" pirmajās trīs spēlēs nopelnījusi septiņus punktus un vēl nav ielaidusi nevienus vārtus. Pagaidām tā ieņem otro vietu sezonas kopvērtējumā.

Atzinību Skotijas Premjerlīgā tikmēr izpelnījies Antons Kurakins, kurš iekļauts kārtas simboliskajā izlasē. Kurakina „Hamilton Academical” šajā nedēļas nogalē izcīnīja graujošu uzvaru ar 4:0, un no šīs komandas simboliskajā vienpadsmitniekā iekļauts vēl viens spēlētājs – uzbrucējs Gramoss Kurtajs.

Arī Ukrainas Premjerlīgas simboliskajā izlasē manāms Latvijas spēlētāja vārds. Vitālijs Jagodinskis guva vārtus pret Harkivas „Metalist”, turklāt uzsvērts arī, ka viņš veiksmīgi nospēlēja aizsardzībā un nebija vainīgs ne pie vieniem ielaistajiem vārtiem. Līgas piektās kārtas simboliskajā izlasē viņš ir vienīgais "Hoverla" komandas pārstāvis.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/BTSportSPFL/sta...
Украина. Сборная 5-го тура — football.ua
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-17 23:57, pirms 9 gadiem
Prieks gan par Kurakinu, gan Jagodinski. Ja šādā garā turpinās, tad skaidrs, ka vieta izlasē neizpaliks abiem. Gan jau arī Kijevas Dynamo atzinīgi novērtē Jagodinska sniegumu sezonas ievadā.

Gaidām Zjuzina un Ikaunieka atgriešanos savu komandu sastāvos. Abu klubiem ļoti labas iespējas izcīnīt vietas savu čempionātu augstākajās divīzijās, ja turpinās tikpat veiksmīgi spēlēt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja