Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Dāvim Ikauniekam vārti pārbaudes spēlē, Vaņinam veiksmīgs otrais puslaiks

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Dāvim Ikauniekam vārti pārbaudes spēlē, Vaņinam veiksmīgs otrais puslaiks
Dāvis Ikaunieks
Foto: ČTK/ Luboš Pavlíček

Gatavošanos atlikušajai sezonas daļai veiksmīgi turpina Dāvis Ikaunieks, kurš izcēlies ar vārtu guvumu viņa Jihlavas "Vysočina" uzvarā 4:2 pret Českes Budejovices "Dynamo". Savukārt vārtsargs Andrs Vaņins palīdzēja "Zürich" draudzības spēlē ar 1:0 apspēlēt vienu no spēcīgākajiem Azerbaidžānas klubiem "Qäbälä".

Dāvis Ikaunieks ievada "Vysočina" atspēlēšanos un uzvaru pār "Dynamo"

Uzbrucējs Dāvis Ikaunieks bija Jihlavas "Vysočina" pamatsastāvā, kā arī guva savas komandas pirmos vārtus (58. minūtē panākot 1:1) uzvarā pār Čehijas pirmās divīzijas augšgala vienību "Dynamo" no Českes Budejovices pilsētas.

Zīmīgi, ka komandas vēlāk tikās arī otro reizi, ar saviem otrajiem sastāviem nospēlējot 1:1.

Vaņins aizvada sausu otro puslaiku

Ja pirms nedēļas "Zürich" bija parādījusi neizteiksmīgu spēli pret Šveices pirmās līgas komandu "Schaffhausen" (0:2), tad šodien Cīrihes futbolisti nospēlēja veiksmīgāk.

Cīņas pirmajā puslaikā rezultāts uz tablo atklāts netika, kamēr otrajās 45 minūtēs ar vienīgo vārtu guvumu izcēlās Sedriks Brunners, kā rezultātā "Zürich" panākums ar 1:0.

Jāmin, ka "Zürich" katrā no puslaikiem spēlēja ar pilnīgi atšķirīgiem sastāviem, Andrim Vaņinam laukumā pavadot pēdējās 45 minūtes.

Kipras kausa astotdaļfinālu ar negaidītu zaudējumu sāka "Pafos", kas spēles gaitā pret pēc spēka otrās līgas līderi "Enosis" atradās iedzinējas lomā pat ar 0:3, tomēr galotnē guva divus vārtus un saglabāja labas cerības divu spēļu summā. Vladislavs Gabovs palika rezervē.

Izmantotie resursi:
https://www.fcz.ch/de/profis/news/2...

  +1 [+] [-]

, 2018-01-17 19:28, pirms 6 gadiem
Prieks par Dāvi. Var jau pāriet uz stiprāku komandu šoziem, bet tikpat labi var līdz sezonas beigām sist golus Vysočina rindās, kur viņš ir izteikts līderis. Ja komanda izkritīs no līgas, tāpat būs piedāvājumi pārcelties uz citiem klubiem.