Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Maksimenko sākumsastāvā, komanda Japānas 2.līgā neuzvar trešajā spēlē pēc kārtas

Agris Suveizda

Maksimenko sākumsastāvā, komanda Japānas 2.līgā neuzvar trešajā spēlē pēc kārtas
Vitālijs Maksimenko. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Otro spēli pēc kārtas pamatsastāvā devies latviešu aizsargs Vitālijs Maksimenko, kura pārstāvētais Japānas futbola klubs Saitamas "Omiya Ardija" izbraukumā gan piekāpās Jamaguči "Renofa" (0:1).

Maksimenko sākumsastāvā izgāja otrajā spēlē pēc kārtas un trešajā spēlē četru maču laikā un aizvadīja pilnas 90 minūtes. Saitamas "Omiya Ardija" otrā puslaika sākumā gan ielaida vārtus, drīzumā veica visas piecas maiņas, bet nespēja atspēlēties pret Jamaguči "Renofa" (0:1).

Saitamas vienība neuzvarēja trešajā spēlē pēc kārtas, iepriekš cīnoties neizšķirti pret Nīgatas "Albirex" (1:1) un Ivatas "Jubilo" (2:2). Komanda ar 20 punktiem 11 mačos ieņem ceturto vietu, par sešiem punktiem atpaliekot no līderes, taču "Omiya Ardija" ir viena spēle rezervē, jo iepriekš viens mačs tika pārcelts Covid-19 draudu dēļ. Jau trešdien Saitamas klubs tiksies ar vicelīderi Kitakjusju "Giravanz".

29 gadus vecais Maksimenko, kurš uz Japānu pārcēlās no Slovēnijas kluba Ļubļanas "Olimpija", jaunā kluba rindās ir aizvadījis piecas spēles, trīsreiz izejot pamatsastāvā. Latvijas izlasē Maksimenko rēķinā ir 51 spēle un viens vārtu guvums. "Euro 2020" atlasē viņš sāka deviņus mačus.

     [+] [-]

, 2020-08-16 16:17, pirms 4 gadiem
O vēl spēlē biju jau aizmirsis par šo izlases līderi...
🤩