Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Voitānei otrā spēle Vācijas Bundeslīgā pēc kārtas, Maksimenko rezervē Japānā

Agris Suveizda

Voitānei otrā spēle Vācijas Bundeslīgā pēc kārtas, Maksimenko rezervē Japānā
Sandra Voitāne. Foto: LFF

Kamēr vīriešu futbolā valda izlašu pauze un gandrīz visas Eiropas augstākās līgas ir apturētas, sieviešu klubu futbols turpina sist augstu vilni.

Vācijas Bundeslīgā uz maiņu devās 21 gadu vecā Latvijas izlases pussardze Sandra Voitāne, kura 71. minūtē laukumā izgāja pie rezultāta 0:2, bet viņas pārstāvētā "Meppen" ar 0:3 piekāpās Lēverkūzenes "Bayer". Voitānei tā bija ceturtā spēle (visas uz maiņu) šosezon un otrā pēc kārtas, pirms nedēļas 13 minūtes aizvadot pret perfekto līderi Minhenes "Bayern" (arī 0:3).

"Meppen" sezonu sāka ar diviem neizšķirtiem, taču nu Bundeslīgā piedzīvoja septīto zaudējumu pēc kārtas un ar diviem punktiem ieņem divpadsmito – pēdējo – vietu. Tikpat punktu ir arī "Duisburg", pret kuru sezona tika sākta ar 0:0, bet nākamo spēli "Meppen" aizvadīs pret 10. vietas īpašnieci "Sand", kurai ir par četriem punktiem vairāk.

Japānas 2. līgā tiki otro uzvaru iepriekšējo 11 spēļu laikā izcīnīja Saitamas "Omiya Ardija", kas ar 1:0 pieveica Kanadzavas ""Zweigen". Vitālijs Maksimenko panākumā gan noraudzījās no malas, pamatsastāvā netiekot ceturtajā spēlē pēc kārtas un trešo reizi šajā periodā neizejot arī uz maiņu. Saitamas klubs ar 42 punktiem 34 spēlēs ieņem 16. vietu 22 vienību konkurencē.

     [+] [-]

, 2020-11-16 14:26, pirms 3 gadiem
Voitāni uz izlasi. Daini tu šo lasi?