Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Emša komanda sezonu Armēnijā pabeidz otrajā vietā

Rolands Eliņš

Emša komanda sezonu Armēnijā pabeidz otrajā vietā
Eduards Emsis. Foto: FC Noah

Latvijas futbolista Eduarda Emša pārstāvētā „Noah” komanda šodien piedzīvoja zaudējumu sezonas noslēdzošajā spēlē un nekļuva par Armēnijas čempionvienību.

Armēnijas čempionātā šovakar tika aizvadītas pēdējās spēles uzvarētāju grupā, kur vēl šodien bija liela intriga par pirmās vietas ieguvēju. Uz čempiona titulu teorētiski pretendēja divas komandas – līdere „Ararat-Armenia” un Eduarda Emša pārstāvētā „Noah”, kurai bija par vienu punktu mazāk, attiecīgi bija nepieciešama uzvara.

Emsis devās sākumsastāvā, taču viņa komanda jau 16. minūtē nokļuva iedzinējos un puslaika izskaņā pieredzēja arī deficītu 0:2. No tā atspēlēties neizdevās, mačam ar tādu rezultātu arī noslēdzoties.

Emša komanda toties saglabāja otro vietu turnīra tabulā, jo tuvākā sekotāja „Shirak”, kas atpalika par diviem punktiem, arī piedzīvoja zaudējumu un atkāpās uz ceturto vietu.

Tikmēr Polijā sezonas priekšpēdējo spēli aizvadījusi Pāvela Šteinbora pārstāvētā „Arka”, ar 1:2 piekāpjoties „Gornik”. Šteinbora komanda jau iepriekš bija zaudējusi cerības nosargāt vietu Ekstraklasē.

Šteinbors šodien devās sākumsastāvā un pirmoreiz tika pārspēts 13. minūtē, kad pretinieku spēlētājs trāpīja precīzu un ļoti spēcīgu tālsitienu. „Arka” otrā puslaika sākumā atspēlējās, taču no zaudējuma neizvairījās – 83. minūtē „Gornik” spēlētājs tika pie salīdzinoši brīva sitiena no metriem 20 un spēcīgi raidīja bumbu caur spēlētāju drūzmu, trāpot apakšējā stūrī.

Šteinbora komanda ieņem 14. vietu līgā, ko vairs neizmainīs arī sezonas pēdējā spēle, kas jāaizvada pēc četrām dienām.