Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Zommers nākamsezon atkal spēlēs Itālijas C sērijā

Ints Megnis
Ints Megnis

Zommers nākamsezon atkal spēlēs Itālijas C sērijā
Kristaps Zommers pēc pievienošanās "Imolese"
Foto: romagnasport.com

Latvijas futbola vārtsargs Kristaps Zommers, kurš joprojām pieder pazīstamajai Itālijas vienībai "Parma", nākamsezon atkal spēlēs šīs valsts C sērijā, kas ir trešā spēcīgākā, jo ticis izīrēts "Imolese" vienībai.

1997. gadā dzimušais Kristaps Zommers 2015./16. gada sezonā "Parma" komandai uzvarēt D sērijā, kur tā bija nokļuvusi pēc bankrota. Tāpat viņš bija stabils vienības pirmais vārtsargs arī 2016./17. gada sezonas pirmajā pusē, kad tā jau sacentās C sērijā, tomēr pēc tam Zommers zaudēja vietu pamatsastāvā un pēdējā pusotra gada laikā viņš laukumā izgājis vien dažās spēlēs. Pagājušajā sezonā Zommers vispirms tika izīrēts C sērijas komandai ''Pordenone'', bet pēc tam devās uz citu šīs līgas vienību "Cosenza", tomēr viņš tā arī laukumā neizgāja nevienā mačā.

Zommers joprojām ir "Parma" īpašumā, bet šī vienība šosezon atgriezusies A sērijā, līdz ar to Latvijas vārtsargam grūti cerēt uz vietu šajā vienībā. Tagad viņš ticis izīrēts C sērijas komandai "Imolese". Šai vienībai pavasarī nedaudz pietrūka, lai iekļūtu C sērijā, tomēr vasarā Itālijas profesionālās līgas skāra dažādi skandāli, tāpēc 3. augustā, lai aizpildītu augstākajās līgās radušās vakances, no D sērijas uz C tika pārceltas divas komandas, kuru vidū bija arī "Imolese". Vienība tagad sākusi sastāva pastiprināšanu un piesaistījusi arī ar Zommeru.

C sērijas čempionāta sākums skandālu ietekmē ir pārcelts un sezona Zommeram sāksies septembrī.

Zommers pirms pievienošanās Itālijas klubam spēlēja "Aarhus GF 19" (Dānija) un Šitika Futbola skolas komandās. Zommers pārstāvējis dažāda vecuma Latvijas jauniešu izlases. U21 izlases rindās viņš pēdējoreiz vārtus sargāja pērn oktobrī, kad tika spēlēts 1:1 ar Skotijas vienaudžiem. Tā arī bijusi līdz šim pēdējā oficiālā Zommera spēle.

Izmantotie resursi:
https://www.romagnasport.com/news/i...

     [+] [-]

, 2018-08-13 12:10, pirms 6 gadiem
Veiksmi!

  +3 [+] [-]

, 2018-08-13 12:19, pirms 6 gadiem
Cerams, ka beidzot izdosies nostiprināties sastāvā un aizvadīt pilnvērtīgu sezonu C Sērijā.

     [+] [-]

, 2018-08-13 13:37, pirms 6 gadiem
Vai tad viņš spēlē? Sēž uz beņķa......