Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Apgaismojuma problēmu dēļ pārceļ Vaņina "Zurich" spēli

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

Apgaismojuma problēmu dēļ pārceļ Vaņina "Zurich" spēli
Andris Vaņins

Šveices "Challenge" līgā pirmdien kārtējā spēle bija paredzēta Latvijas futbola valstsvienības vārtsarga Andra Vaņina pārstāvētajam klubam "Zurich". Taču Cīrihes kluba izbraukuma duelis ar ceturtajā vietā esošo "Aarau" vienību tika pārcelts uz vēlāku laiku, lai gan komandas paspējušas spēlu uzsākt.

Īsi pirms mača sākuma stadionā radušas tehniskās problēmas un pazuda apgaismojums. Vēlāk stadiona darbiniekiem izdevās problēmas atrisināt un mačs tika sākts ar 25 minūšu nokavēšanos. Taču kad komandas bija nospēlējušas 47 sekundes, gaisma atkal pazuda. Šoreiz pēc pauzes tiesneši nolēma spēli atcelt.

„Zurich” ar 58 punktiem 23 aizvadītajās spēlēs kopvērtējumā ieņem pirmo vietu, tuvāko sekotāju „Xamax” apsteidzot par 11 punktiem. Nākamā spēle Cīrihes klubam paredzēta sestdien, kad savā laukumā būs jāuzņem turnīra pastarīte „Winterthur”.

Izmantotie resursi:
https://www.fcz.ch/en/
Matchcenter | Brack.ch Challenge...

     [+] [-]

, 2017-03-13 23:51, pirms 7 gadiem
Atgādināja Sporta Avīzes rakstu par cilvēku, kurš ietekmē spēļu rezultātus. Viņš arī bija maksājis cilvēkiem, kuri ir atbildīgi par stadiona gaismām, lai tie spēles laikā atslēdz gaismu, jo var likt likmes uz to, ka spēli pārtrauks, nenospēlēs līdz galam un iegūt lielo piķi