Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskis: ''Pārcelšanās uz Āziju nemainīs vēlmi pārstāvēt izlasi''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Gutkovskis: ''Pārcelšanās uz Āziju nemainīs vēlmi pārstāvēt izlasi''
Vladislavs Gutkovskis. Foto: Sanita Ieva Sparāne/LFF

LETA. Latvijas izlases futbolists Vladislavs Gutkovskis, kurš otrdien oficiāli pievienojās Dienvidkorejas spēcīgākās līgas klubam Tedžonas "Citizen", norādījis, ka pārcelšanās uz Āziju neietekmēs viņa vēlmi pārstāvēt valstsvienību.

"Vēlos uzsvērt, ka pārcelšanās no Eiropas uz Āziju nekādi nemainīs manu degsmi pārstāvēt Latvijas valstsvienību. Ikreiz, kad tikšu izsaukts uz Latvijas izlasi," savā tviterkontā trešdien raksta uzbrucējs. "Ar vislielāko prieku un goda sajūtu būšu klāt. Mans karogs ir sarkanbaltsarkanais, un tā tas paliks uz visiem laikiem!"

Gutkovskis arī norāda, ka allaž gribējis tiekties karjerā uz augšu, sasniegt jaunus apvāršņus un gūt jaunu pieredzi.

"Nolēmu izmantot iespēju, ko dāvājis futbols. Ļoti ceru, ka jau septembrī tiksimies nākamajās divās Latvijas valstsvienības spēlēs," piebilda uzbrucējs.

28 gadus vecais uzbrucējs aizvadītajā sezonā kopā ar Čenstohovas "Rakow" izcīnīja Polijas čempiontitulu, kļūstot par pirmo latvieti, kuram izdevies uzvarēt Polijas ekstralīgā. Kopš 2020.gada pārstāvot "Rakow", viņš iepriekšējās divas sezonas kļuva par vicečempionu un divreiz uzvarēja valsts kausa izcīņā.

Gutkovskis "Rakow" rindās ekstraklasē aizvadīja 90 spēles, kurās guva kopā 24 vārtus.

Savukārt Latvijas izlasē uzbrucējs 43 mačos izcēlies ar 11 precīziem sitieniem.

"Citizen" šobrīd Dienvidkorejas čempionātā ar 29 punktiem 21 spēlē ieņem sesto pozīciju 12 komandu konkurencē. Pēdējās četrās čempionāta spēlēs vienība cīnījusies neizšķirti.

Nākamo maču "Citizen" aizvadīs trešdien, kad savā laukumā tiksies ar "Jeonbuk", kas kopvērtējumā ar 33 punktiem atrodas ceturtajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-07-12 14:17, pirms 10 mēnešiem
Štrunts ar vēlmi, bet vai izlašu logi sakritīs?

     [+] [-]

, 2023-07-12 15:39, pirms 10 mēnešiem
Pandora rakstīja: Štrunts ar vēlmi, bet vai izlašu logi sakritīs?
Logi sakrīt, jo ir iekš FIFA.

  -1 [+] [-]

, 2023-07-12 15:41, pirms 10 mēnešiem
Kā korejiešu valodā ir "kurwa maķ"?

     [+] [-]

, 2023-07-12 18:01, pirms 10 mēnešiem
damokla_zobens_22 rakstīja: Kā korejiešu valodā ir "kurwa maķ"?
창녀 매트
changnyeo maeteu