Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vārtsarga Baturina "Harju" zaudē un atvadas no Igaunijas Meistarlīgas

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Vārtsarga Baturina "Harju" zaudē un atvadas no Igaunijas Meistarlīgas
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Igaunijas futbola Meistarlīgā vārtsarga Ivana Baturina komanda Lāgri "Harju" šovakar izbraukumā ar 1:2 piekāpās tiešajai konkurentei Tartu "Tammeka", tādējādi paliekot pēdējā vietā kopvērtējumā.

Kaimiņvalsts augstākās līgas jaunpienācējai no Lāgri šodien bija iespēja pakāpties uz pārspēļu (priekšpēdējo) pozīciju. Lai to paveiktu, bija otro reizi pēc kārtas savstarpējā duelī jāuzvar Tartu klubs, kas iepriekš bija iekrājis par punktu vairāk.

"Harju" komandai svarīgās cīņas sākums nepadevās daudzsološs – jau ceturtajā minūtē Baturinu pārspēja Devids Lehters.

Pēc pārtraukuma iniciatīvu pārņēma "Harju", tomēr vienā no retajiem mājinieku uzbrukumiem iekrita, "Tammeka" nopelnot 11 metru soda sitienu, ko realizēja nigērietis Ahmeds Adebajo.

Lāgri vienība pēc četrām minūtēm pati izmantoja pendeli, 20 gadīgajam ukrainim Daniilam Rudenko panākot 1:2.

"Tammeka" nosargāja pārsvaru, pārtraucot kopš 23. septembra ilgušo astoņu zaudējumu virkni un nopelnot iespēju piedalīties pārspēlēs, kur būs jāspēkojas pret 1. līgas jeb Esilīgas vicečempioni "Viimsi".

26 gadus vecais Baturins, kurš profesionālo karjeru 2018. gadā iesāka "Ventspilī", šosezon piedalījās visās 36 Meistarlīgas spēlēs, četrās no tām neielaižot vārtus.

Izmantotie avoti:
https://jalgpall.ee/voistlused/prot...