Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinboram liela sakāve pret "Legia", Dāvis Ikaunieks nespēlē

Rolands Eliņš

Šteinboram liela sakāve pret "Legia", Dāvis Ikaunieks nespēlē
Pāvels Šteinbors. Foto: Arka Gdynia SSA

Polijas Ekstraklasē Gdiņas „Arka” ar Latvijas izlases vārtsargu Pāvelu Šteinboru vārtos cieta zaudējumu pret Varšavas „Legia” (1:5).

Šteinbora komandai izdevās lielisks spēles sākums, izvirzoties vadībā jau pirmajā minūtē. Pārsvaru izdevās noturēt līdz pirmā puslaika izskaņai, kad rezultāts tapa 1:1, taču otrais puslaiks izvērtās daudzkārt sliktāks. Vispirms pēc neveiksmīga rikošeta bumba ielidoja Šteinbora vārtos no viņa komandas aizsarga, pēc tam veiksmīgi tika pabeigti divi uzbrukumi no labā flanga, un 62. minūtē rezultāts jau bija 4:1 „Legia” labā.

Šteinbors tiešā veidā nav vainojams pie nevieniem ielaistajiem vārtiem. Ceturto vārtu zaudējumā bumba gan viņam palidoja garām tikai nedaudz, taču spēcīgs sitiens bija izdarīts no dažu metru distances. Mača izskaņā „Legia” panāca arī 5:1, kad Šteinbors tika pārspēts ar sitienu vārtiem pa vidu no soda laukuma robežas

Pirms dažām dienām Šteinbors ielaida četrus vārtus pret „Lechia”, bet piecus vārtus vienā mačā viņš ielaidis pirmoreiz šosezon. Iepriekš Polijas Ekstraklasē viņš piecus vārtus vienā spēlē bija ielaidis pirms vairāk nekā diviem gadiem.

Šodienas mačā Šteinbora komandai izdevās tikai divi sitieni pa vārtiem (viens no tiem vārtu rāmī), kamēr pa Šteinbora vārtiem tika izdarīti 23 sitieni, deviņi no tiem vārtu rāmī. "Legia" šosezon Polijā spēlē ļoti pārliecinoši un atrodas līgas līderpozīcijās, par desmit punktiem apsteidzot tuvāko sekotāju.

Šodien maču aizvadīja arī Dāvja Ikaunieka pārstāvētā „Zlin”, ar 0:3 zaudējot Čehijas līgas vicelīderei „Plzen”. Ikaunieks traumas dēļ nebija iekļauts spēles pieteikumā. Viņa komanda saglabā 13. vietu līgā.