Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kamešam 90 minūtes uzvarā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kamešam 90 minūtes uzvarā
Vladimirs Kamešs
Foto: FC Enisey, Deniss Prihodko

Krievijas pirmajā divīzijā 90 minūtes laukumā pavadīja Vladimirs Kamešs, palīdzot "Yenisey" tikt pie uzvaras un turnīra tabulā pacelties vēl augstāk.

Krievijas pēc spēka otrajā līgā septiņus punktus pēdējos trīs mačos guvusi "Yenisey", kas savā laukumā ar 2:1 pieveica "Baltika". Vienība ieņem ceturto vietu 20 komandu konkurencē. Abi vārti tika gūti pirmajā puslaikā ar deviņu minūšu intervālu, bet visu maču laukumā pavadīja pussargs Vladimirs Kamešs.

Trešo neveiksmi pēdējās četrās cīņās cieta "Tambov", kas viesos ielaida 10. un 80. minūtē, ar 0:2 piekāpjoties "Sibir", lai gan pretinieku vārtu virzienā raidīja par četriem sitieniem vairāk. Artūrs Zjuzins, kura komanda atrodas 13. vietā, ir kopā ar Latvijas izlasi, līdz ar to nevarēja palīdzēt.

Identiska iemesla dēļ laukumā negāja arī Ivans Lukjanovs, bet viņa Voroņežas "Fakel" savā laukumā ar 0:1 zaudēja "Luch Energiya". Vienīgie vārti ielaisti pusstundu līdz pamatlaika beigām. "Fakel" ir trešajā vietā un nebija zaudējusi vairāk nekā mēnesi – kopš 8. oktobra.

     [+] [-]

, 2016-11-09 23:41, pirms 7 gadiem
vladik molodec ))

     [+] [-]

, 2016-11-12 20:58, pirms 7 gadiem
Tikai kapēc Kamiesis nav POR