Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uldriķim uzvara pār "Basel", Tobera komanda iekļūst Polijas kausa finālā

Rolands Eliņš

Uldriķim uzvara pār "Basel", Tobera komanda iekļūst Polijas kausa finālā
Roberts Uldriķis ar bumbu. Foto: Imago/Scanpix

Latvijas jaunajiem futbolistiem Robertam Uldriķim un Kristeram Toberam šovakar bija veiksmīgi iznākumi savu komandu mačos Šveicē un Polijā.

Šveices Superlīgas mačā Roberts Uldriķis devās „Sion” sākumsastāvā mačā pret „Basel”. Uldriķa komanda izvirzījās vadībā 29. minūtē, un tie tā arī palika mača vienīgie vārti. Uldriķis pēc tam 36. minūtē nopelnīja dzelteno kartīti, bet viņa komanda 55. minūtē palika mazākumā. Tas gan netraucēja „Sion” nosargāt minimālo pārsvaru, kamēr Uldriķis nospēlēja visas 90 minūtes.

Šī uzvara palīdz „Sion” izrāpties no pārspēļu zonas un pacelties uz astoto vietu līgā. Savukārt „Basel” saglabā trešo vietu Šveices čempionātā un vēl vairāk apgrūtina savas iespējas vēl pacīnīties par pirmo un otro vietu – attālums līdz šīm vietām ir astoņi punkti.

Savukārt Polijas kausa izcīņas finālā atkal iekļuvusi Latvijas futbolista pārstāvētā komanda. Gdaņskas „Lechia” šodienas mačā gan atstāja Kristeru Toberu rezervē, taču tas neliedza pēcspēles sitienu sērijā ar 2:1 pieveikt Poznaņas „Lech”.

Kausa finālā „Lechia” spēlēs pret „Cracovia”.

     [+] [-]

, 2020-07-09 00:14, pirms 4 gadiem
Uh, cik dramatiska pendeļu sērija bija Tobera klubam. Lech neiesita pēdējās 3 pendeles, bija 2 iespējas iesist pendeli, noslēgt sēriju un tikt finālā, bet nekā.

Ļoti priecē, ka Uldriķis pēdējā laikā tiek pie laba spēles laika. Oša un Uldriķa klubiem jāmēģina nobīdīt Thun uz pēdējo vietu, lai sliktākajā gadījumā būtu vismaz pārspēles par vietu Superlīgā.

     [+] [-]

, 2020-07-09 00:18, pirms 4 gadiem
Lechia uzvarēja Lech 11 m sitienu sērijā ar 4:3, nevis 2:1, kā autors rakstā norādījis!

     [+] [-]

, 2020-07-09 13:25, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Lechia uzvarēja Lech 11 m sitienu sērijā ar 4:3, nevis 2:1, kā autors rakstā norādījis!
Autors noteikti domāja mačā nevis pendeļu rezultātu, jo spēle beidzās 2:1