Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

papildināts Koulings: "Līgums ar Gorkšu ir saprātīgs abu pušu izpratnē"

Koulings: "Līgums ar Gorkšu ir saprātīgs abu pušu izpratnē"
Kaspars Gorkšs
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Gorkšs vakar ar uzvaru debitēja Anglijas pēc spēka trešās līgas klubā "Colchester United", kas Anglijas kausa izcīņas otrajā kārtā ar 1:0 pārspēja "Peterborough".

33 gadus vecais Latvijas futbola valstsvienības aizsargs Kaspars Gorkšs pagājušās nedēļas beigās noslēdza īstermiņa līgumu ar Anglijas "League One" klubu "Colchester United" un jau paguva debitēt jaunās komandas rindās. FA kausa izcīņas spēlē "Colchester United" ar 1:0 uzvarēja "Peterborough".

Pagaidām līgums noslēgts uz četrām nedēļām, taču veiksmīga komandas snieguma rezultātā tas varētu tikt pagarināts, britu medijiem atklāja "Colchester United" valdes priekšsēdētājs Robijs Koulings. "Budžeta līdzekļu ir acīmredzami maz, taču, ja mēs tālu tiksim kausa izcīņā, varbūt varam atkal runāt," atzina Koulings, kurš gan norādīja, ka Gorkša gadījumā nauda nav svarīgākā.

"Visu cieņu Kasparam, viņš joprojām grib spēlēt futbolu. Mēs esam snieguši viņam iespēju spēlēt un izlikt sevi spēlētāju tirgū. Mums nevajadzēja uzlauzt banku, lai viņu piesaistītu, jo Gorkšs jau ir nopelnījis pietiekami daudz. Viņš gribēja ierasties un spēlēt futbolu," sarunā ar BBC atklāja Koulings. "Šobrīd runa ir par četru nedēļu līgumu, kas ir saprātīgi, skatoties no abu pušu viedokļa," vēlreiz apliecināja kluba vadītājs.

Vēlāk vakarā kļuva zināmi FA kausa trešās kārtas izlozes rezultāti. "Colchester United" sacentīsies ar "Cardiff City". Kārdifas komanda pēc 20 kārtām ar 30 punktiem ieņem devīto vietu "Championship" (pēc spēka otrā līga) tabulā. Trešās kārtas spēles notiks 3.-6. janvārī.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  +8 [+] [-]

, 2014-12-08 19:55, pirms 9 gadiem
to sauc par profesionali! butu mums vel tadi viri ka Kaspars

  +2 [+] [-]

, 2014-12-08 20:29, pirms 9 gadiem
To jau skaidri un gaiši pateica pats Kaspars, ka prioritāte ir palikt Anglijā! Izdevās un cerams, ka ilgāk kā uz 4 nedēļām.

  +5 [+] [-]

, 2014-12-08 20:49, pirms 9 gadiem
Prieks, ka Kaspars galvenokārt domā par futbolu nevis naudu, tāpēc noteikti nevēlējās palikt Malaizijā.

  +2 [+] [-]

, 2014-12-08 21:01, pirms 9 gadiem
Ši viņam būs izšķiroša sezona!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-12-09 18:05, pirms 9 gadiem
Vares Tesco virtulus paest 4 nedelas . Laimigais...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja