Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rudņevam divi vārti, Vaņina "Sion" izlaiž uzvaru pret Marseļas "Olympique"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Rudņevam divi vārti, Vaņina "Sion" izlaiž uzvaru pret Marseļas "Olympique"
Artjomu Rudņevu pēc vārtu guvuma apsveic komandas biedrs Tolgajs Arslans (Foto: hsv.de)

Šodien pirmos divus vārtus "Hamburger SV" rindās karjerā guvis Latvijas futbolists Artjoms Rudņevs, kurš tādējādi palīdzēja savam klubam treniņnometnē Austrijā ar 10:0 sakaut vietējo amatieru komandu - Cillertāles izlasi. Savukārt nedaudz vēlāk Andra Vaņina pārstāvētā "Sion" gatavošanās cikla pēdējā pārbaudes spēlē nespēja nosargāt uzvaru pret Marseļas "Olympique" - 1:1.

Rudņevam divi vārti 10:0 sagrāvē

Pēc sagatavošanās posma pirmās pārbaudes spēles, kas HSV noslēdzās ne visai patīkami (1:1 pret 4. līgas klubu "Rosenheim") Hamburgas kluba treneris Torstens Finks no saviem spēlētājiem šodien pieprasīja daudz lielāku atdevi. Pretī gan stājās daudz vājāka vienība - vietējā Cillertāles izlase, kuras rindās visi spēlētāji bija amatieri. Šoreiz maču HSV uzbrukuma smailē sāka zviedrs Markuss Bergs, savukārt Artjoms Rudņevs sākotnēji palika malā. Pirmajās 45 minūtēs HSV guva trīs vārtus (Rudņeva konkurentam Bergam viens precīzs sitiens).

Otrajā puslaikā "Hamburger SV" sūtīja laukumā pavisam citu sastāvu, un uzbrukuma smailē pie savām 45 minūtēm tika arī Rudņevs. Viņš 76. un 80. minūtē guva komandas attiecīgi septītos un astotos vārtus - pirmajā gadījumā viņam piepalīdzēja rikošets, savukārt otro golu daugavpilietim uz paplātes uzlika komandas biedrs Arslans (Artjomam atlika iesist bumbu jau tukšos vārtos). Spēle noslēdzās ar graujošu 10:0 HSV labā. Pa diviem vārtiem ne tikai Rudņevam, bet arī Robertam Tešem, Maksimilianam Beisteram un Tolgajam Arslanam.

Pirmdien HSV treniņnometnē Austrijā gaida daudz nopietnāks pretinieks - Krievijas Premjerlīgas vienība Groznijas "Terek".

HSV sastāvs: Adlers (Mikels) – Lāms (Nergārds), Bruma (Mansjēns), Bešičs (Šternbergs), Aogo (Jansens) – Vestermans (Skjlebrēds), Sala (Šteinmans) – Tēre (Hrisantuss), Teše (Arslans), Sons (Beisters) – Bergs (Rudņevs).

"Sion" kompensācijas laikā izlaiž uzvaru

"Sion" aizvadīja piekto un noslēdzošo pārbaudes spēli. Iepriekšējā mačā pirms piecām dienām 'Sion" nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Francijas pēc spēka otrās līgas klubu "Dijon", bet Andris Vaņins aizvadīja visu spēli. Tikmēr marseļieši tikai pirmdien sāka gatavošanos jaunajai sezonai, turklāt klubā šonedēļ notika treneru maiņa - Elijs Bops tika apstiprināts jaunā Francijas izlases galvenā trenera Didjē Dešāna vietā. "Olympique" dažādu iemeslu dēļ palīdzēt nevarēja pat 11 spēlētāji, bet arī no palikušajiem pamatsastāvā nedevās uzbrukuma līderis Loiks Remī.

Kā jau to varēja gaidīt, pārsvars spēles sākumā piederēja "Sion". Mača 13.minūtē pēc tālas standartsituācijas bumba pēc atsitiena pret zemi lidoja zem marseļiešu vārtu pārliktņa, bet glāba Džennāro Brasiljano. Pēc astoņām minūtēm mājinieki gan atklāja rezultātu - pēc stūra sitiena visizveicīgākais pie tālā vārtu staba bija brazīliešu uzbrucējs Leu Itaperuna (1:0). Puslaika pēdējās desmit minūtēs teritoriālais pārsvars pārgāja francūžu rokās, taču viesi nespēja radīt nekādus draudus. Uzreiz pēc pārtraukuma beidzot pirmais moments bija arī pie Vaņina sargātā cietoksņa. "Sion" lielākā zvaigzne un jaunais kapteinis Džennāro Gatuzo kļūdījās savā laukuma pusē, bumbu pārtvēra Remī, kurš no 21 metra sita apakšējā vārtu stūrī - glāba Vaņins.

Kopumā otrajā puslaikā teritoriāls pārsvars piederēja marseļiešiem, bet "Sion" gaidīja pretuzbrukumu iespējas. Ne pie vieniem, ne otriem vārtiem praktiski nebija nekādu momentu, taču 84.minūtē uz maiņu iznākušais Kails Lafertijs varēja panākt 2:0. "Olympique" aizsargs rupji kļūdījās pie sava soda laukuma, bet bijušais Glāzgovas "Rangers" uzbrucējs trāpīja pa stabu. Mājinieki izteikti sargāja vienu vārtu pārsvaru, tomēr nespēja to nosargāt. Kompensācijas laika trešajā minūtē Remī atkal nokļuva ar bumbu tieši pretī vārtiem un šoreiz no 23 metriem skaisti ieraidīja bumbu vārtu stūrī (1:1). "Sion" jau pēc nedēļas, Cīrihē viesojoties pie "Grasshopper", aizvadīs pirmo Šveices Superlīgas spēli, savukārt "Olympique" piektdien turpat Sionā tiksies ar Lisabonas "Benfica".

Pamatsastāvi:
Sion: Vaņins, Vančāks, Dingsdāgs, Aislans, Bīlers, Gatuzo, Markess, Daragi, Margaraiss, Itaperuna, Kretenāns
Marseille: Brasiljano, Azunī, Mango, Ndiajs, Morels, Abdullā, Šeirū, Amalfitano, Gadī, Žinjaks, Raspentino

Izmantotie resursi:
HSV.de -  Alle aktuellen Informationen und...

Slēpts komentārs: telycool

 +11 [+] [-]

, 2012-07-08 20:23, pirms 12 gadiem
Treninspele. Kaut gan visas draudzibas speles varetu uzskatit par tad.
P.S. Es ari veletos uzspelet ar bundesligas komandu

  +4 [+] [-]

, 2012-07-08 20:25, pirms 12 gadiem
kas ta tas pa rezultātu ..... bet nu labi ka ir divi tas dos pārliecību un sadarbību ar komandas biedriem.....
Slēpts komentārs: W W E

  +4 [+] [-]

, 2012-07-08 20:33, pirms 12 gadiem
Kā Rudņevam kopumā ar izdevībām, neskaitot gūtos vārtus? Bija arī citi lieliski momenti?

     [+] [-]

, 2012-07-08 20:38, pirms 12 gadiem
HSV savs Lāms? tas jau kkāds ķīnietis, diez vai ar garumzīmi jāraksta

 +12 [+] [-]

, 2012-07-08 20:42, pirms 12 gadiem
nopietnā pārbaudes spēļu fāze sāksies ar Miera kausu Dienvidkorejā, kur HSV tiksies ar Eredivisie komandu Groningen un uzvaras gadījuma finālā var spēlēt pret Sunderland un tad jau pēc 2 dienām, 24 jūlijā pret BARSELONU saldais ēdiens ceru, ka Rudņevs būs labi sevi parādījis iepriekšējās spēlēs, lai izietu pamatsastāvā pret barsu... tad beidzot varēs novērtēt, kāds Rudņevs ir uz pasaules labākās komandas fona!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-07-08 20:48, pirms 12 gadiem
Man šķiet, ka Rudņēvam ir vajadzīgais raksturs, lai izspiestu no sevis maksimumu un mazliet vairāk, ja būs nepieciešams lai tiktu sastāvā. Vienīgi mazliet uzmanīgu dara fakts tikai par vieniem vārtiem izlases līmenī.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-08 20:52, pirms 12 gadiem
oilersbest rakstīja: barcelona ganjau speles pat ne ar rezervistiem!
tās ir pārbaudes spēles, kurās jāsāk iespēlēt sastāvs....tāpēc bezjēdzīgi būt spēlēt ar b sastāvu protams, arī viņi vēl tikai testēsies un meklēsies... lai arī Barselona, tomēr arī viņi ir parasti cilvēki, kuriem jātrenējas, pietam nopietni, jo tituls būs jāatkaro atpakaļo no RM
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-07-08 20:56, pirms 12 gadiem
mrPO rakstīja: tās ir pārbaudes spēles, kurās jāsāk iespēlēt sastāvs....tāpēc bezjēdzīgi būt spēlēt ar b sastāvu protams, arī viņi vēl tikai testēsies un meklēsies... lai arī Barselona, tomēr arī viņi ir parasti cilvēki, kuriem jātrenējas, pietam nopietni, jo tituls būs jāatkaro atpakaļo no RM
barsai jau ari otrais sastavs ir tads, ko daudzas komandas gribetu sev redzet ka pamatsastavu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-08 20:59, pirms 12 gadiem
Kāds nezin pret Marsellie 21:00 Sion vārtus sargās Vaņins?

  +4 [+] [-]

, 2012-07-08 21:04, pirms 12 gadiem
Guntars 19 rakstīja: Kāds nezin pret Marsellie 21:00 Sion vārtus sargās Vaņins?
Jā, sāksies pēc piecām minūtēm. Marseļai gan vājš sastāvs pretī, nav desmit spēlētāju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-07-08 22:27, pirms 12 gadiem
Video ir kaut kur ?

     [+] [-]

, 2012-07-08 22:32, pirms 12 gadiem
messibesii7777 rakstīja: cūcenes!lai tik tinās atpakal uz Poliju,vai vēl labāk,uz Krievijas līgu.
Tu esi vienkārši nožēlojams. Normālam latvietim būtu jāpriecājas par mūsu sportistu sasniegumiem, bet tu vienkārši ņem un noliec savus tautiešus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-07-08 22:37, pirms 12 gadiem
krokodilu_mednieks rakstīja: moločiks RudņeV
Vēlviens gudrinieks. Tavai zināšanai Hamburgā viņam uz krekla ir Rudnevs

     [+] [-]

, 2012-07-08 22:58, pirms 12 gadiem
Nu protams prieks,bet tās ir pārbaudes spēles,cerams,ka sezonā būs tāpat!

     [+] [-]

, 2012-07-08 23:05, pirms 12 gadiem
Kapēc Hamburga spēlē ar kaut kādiem pavāriem un skolotājiem? Tiešām nevar noorganizēt spēli ar kādu normālāku pretinieku? Tad jau labāk lai komandu sadala divās daļās un spēlē paši ar sevi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-07-08 23:42, pirms 12 gadiem
yuka rakstīja: Kapēc Hamburga spēlē ar kaut kādiem pavāriem un skolotājiem? Tiešām nevar noorganizēt spēli ar kādu normālāku pretinieku? Tad jau labāk lai komandu sadala divās daļās un spēlē paši ar sevi.
tu laikam bliez pa taisno un vispār neko nelasi.
HSV iepazīstas savā starpā spēlējot ar amatieriem un nākamnedēļ jau bliezīs speckausā, pēc tam spēlēs ar barselonu utt... bet tu jau nesaproti tāpat

  +1 [+] [-]

, 2012-07-09 00:36, pirms 12 gadiem
mrPO rakstīja: tās ir pārbaudes spēles, kurās jāsāk iespēlēt sastāvs....tāpēc bezjēdzīgi būt spēlēt ar b sastāvu protams, arī viņi vēl tikai testēsies un meklēsies... lai arī Barselona, tomēr arī viņi ir parasti cilvēki, kuriem jātrenējas, pietam nopietni, jo tituls būs jāatkaro atpakaļo no RM
ko tur Barcai iespēlēt,tikai viens Alba pievienojies,ko puse komandas jau pazīst,varu saderēt ka līdz spēlei ar MU 8.augustā no galvenajiem spēlētājiem sastāvā būs tikai Vilja,kuram ar ļaus palēnām iespēlēties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-09 08:31, pirms 12 gadiem
Par taadaam speeleem saka: "Muster ohne Wert".

  +1 [+] [-]

, 2012-07-09 15:24, pirms 12 gadiem
Apsveicu Artjomu ar teicamu sākumu. Amatieri vai profesionāļi - gūti vārti ir tas, ko treneris prasa no uzbrucēja. Tā turēt!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja