Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Uldriķa komanda pārspēj "Eredivisie" klubu un spēlēs Nīderlandes kausa pusfinālā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Uldriķa komanda pārspēj "Eredivisie" klubu un spēlēs Nīderlandes kausa pusfinālā
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Nīderlandes kausa izcīņas ceturtdaļfinālā Latvijas valstsvienības futbolista Roberta Uldriķa Leuvardenas "Cambuur" ar 3:1 apspēlēja augstākās līgas ("Eredivisie") pastarīti Arnhemas "Vitesse".

25 gadus vecais uzbrucējs "Cambuur" pieteikumā bija iekļauts pēc divu spēļu pārtraukuma. Uldriķis laukumā devās 63. minūtē, kad rezultāts bija 1:0 "Cambuur" labā.

79. minūtē "Vitesse" atspēlējās, bet jau pēc četrām minūtēm Leuvardena bija ne tikai atguvusi pārsvaru, bet arī divkāršojusi to – uzvaras vārtus guva Feds de Jongs, bet 11 metru soda sitienu trāpīja pirmo vārtu autors Milans Šmits. Abiem ir pa 20 gadiem.

"Cambuur" kausa izcīņas pusfinālu sasniedza arī 2016.–2017. gada sezonā.

Pēc spēka otrās līgas komanda nākamajā kārtā spēkosies pret kādu no šīm vienībām: "Nijmegen", "Groningen" vai Sitardas "Fortuna", valsts čempioni Roterdamas"Feyenoord" vai Alkmāras AZ.

     [+] [-]

, 2024-02-08 10:45, pirms 3 mēnešiem
Tā līdz eirokausiem var aizspēlēties, ja ļoti paveiktos