Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinboram sakāve pret "Legia", Jagodinskim - pret "Shakhtar"

Andrejs Siliņš

Šteinboram sakāve pret "Legia", Jagodinskim - pret "Shakhtar"
Pāvels Šteinbors
Foto: www.igol.pl

Zaudējumus piektdien piedzīvoja Latvijas futbola leģionāri - vārtsargam Pāvelam Šteinboram nācās piekāpties Polijas čempionei "Legia" ar 0:4, bet Vitālija Jagodinska "Hoverla" atzina Doņeckas "Shakhtar" pārākumu - 1:4.

Polijas Ekstraklasē Pāvels Šteinbors un Zabžes "Gornik" bija spiesti kapitulēt čempiones un turnīra tabulas līdervienības Varšavas "Legia" uzbrukuma priekšā - 0:4. Pirmos vārtus mājinieki ielaida jau 12. minūtē, bet 33. minūtē viesi dubultoja pārākumu. Arī otrajā puslaikā vieni vārti gūti sākumā, otri - beigās.

"Gornik" piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas, bet tabulā ar 28 punktiem 18 spēlēs komanda ieņem piekto vietu, "Legia" ir diezgan pārliecinoša līdere - 38 punkti ir par sešiem vairāk nekā tuvākajai sekotājai "Šlask". Nākamo maču jāaizvada pret tabulā vienu vietu augstāk esošo "Jagiellonia".

Ukrainas premjerlīgā Vitālijs Jagodinskis aizvadīja visu spēli "Hoverla" rindās Doņeckā pret "Shakhtar", piedzīvojot zaudējumu ar rezultātu 1:4. "Hoverla" piedzīvoja otro zaudējumu pēc kārtas un nav uzvarējusi jau trīs mačos pēc kārtas, ar deviņiem punktiem ieņemot 11. vietu 14 komandu konkurencē. "Shakhtar" ir tabulas vicelīdere, no Kijevas "Dynamo" atpaliekot par pieciem punktiem.

Ungārijas čempionātā zaudējumu piedzīvoja "Lombard Papa", kas ar Latvijas pussargu Vadimu Žuļevu sastāvā viesojās pie "Ferencvaros" - 0:2. Žuļevs laukumā devās pamata sastāvā, bet 54. minūtē tika nomainīts. Tas bija "Papa" otrais zaudējums pēc kārtas un trešais pēdējās četrās spēlēs. Komanda ar 14 punktiem 17 spēlēs ieņem 12. vietu 16 komandu konkurencē. Pārējās kārtas spēles gaidāmas nedēļas nogalē un "Papa" teorētiski var noslīdēt pat uz 14. pozīciju.

Uzbrucējs Valērijs Šabala nepiedalījās "Anorthosis" spēlē Kipras čempionātā pret līdervienību APOEL. Ielaižot vārtus 82. minūtē, "Anorthosis" piedzīvoja otro neveiksmi pēc kārtas - 0:1. Turnīra tabulā komanda ar 16 punktiem ieņem sesto vietu 12 komandu konkurencē.

  +1 [+] [-]

, 2014-12-06 00:46, pirms 9 gadiem
Kuru valsti pārstāv Šahtjor?