Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Video: Čekulajevs pabeidz Igaunijas čempionātu ar 46. gūtajiem vārtiem

Kristaps Desmitnieks
Pēdējo spēli šajā sezonā Igaunijas futbola čempionātā aizvadījis Aleksandrs Čekulajevs un viņa pārstāvētā Narvas ''Trans'', kas savā laukumā ar rezultātu 2:3 atzina "Sillamäe" pārākumu. Latviešu futbolists šajā mačā atzīmējās ar vārtu guvumu spēles ceturtajā minūtē, tādējādi gūstot 46. vārtus šajā sezonā.
Vērtējums: +4
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-11-06 10:45, pirms 13 gadiem
masalskis123 rakstīja: Vārtu guvums nekas īpašs.
šis vēl salīdzinājumā ar citiem ir kkas īpašs, tie citi vispār kā kkādā jaunatnes futbola līgā. Nekā tak no tā Čekulajeva nav. Redzēsiet pēc gada. Nākamajā sezonā visi būs par viņu aizmirsuši.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-11-06 11:02, pirms 13 gadiem
laukuma reljefs palīdz, redzējāt kā bumba palecās pirms vārtsarga
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-06 12:27, pirms 13 gadiem
NIPEM rakstīja: šis vēl salīdzinājumā ar citiem ir kkas īpašs, tie citi vispār kā kkādā jaunatnes futbola līgā. Nekā tak no tā Čekulajeva nav. Redzēsiet pēc gada. Nākamajā sezonā visi būs par viņu aizmirsuši.
Nesaki ne pieci. Protams, ka pie šāda līmeņa par spēlētāja īstajām spējām spriest ir grūti, taču, kā teica pats Čekulajevs, ja kāds domā, ka sasist 46 golus sezona ir tik viegli, tad, lai to sākumā pats izdara. Tad, kad pāries uz kādu spēcīgāku komandu, spriedīsim par īstajām spējām, taču statistika ir graujoša, un tā parāda, ka spēlēt viņš prot.

     [+] [-]

, 2011-11-06 14:17, pirms 13 gadiem
nu nezinu Igaunji ir taada pasha liimenja ja ne speeciigaaki par mums, un
es neredzu pie mums nevienu sitam 40+, nu nezinu sprieZat pashi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja