Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Maksimenko jauns divu gadu līgums ar Austrijas "Mattersburg"

Rolands Eliņš

Maksimenko jauns divu gadu līgums ar Austrijas "Mattersburg"
Vitālijs Maksimenko

Latvijas izlases aizsargs Vitālijs Maksimenko noslēdzis jaunu līgumu ar Austrijas Bundeslīgas klubu „Mattersburg”, vienojoties par sadarbību uz vēl diviem gadiem.

Par jauno līgumu paziņojis Vitāliju Maksimenko pārstāvošā aģentūra „MNG Sports Agency” ar Aleksandru Čekulajevu priekšgalā. Maksimenko „Mattersburg” sastāvā ir kopš pagājušā gada septembra un palīdzēja tai šosezon nosargāt vietu Austrijas Bundeslīgā. Komanda ieņēma devīto vietu desmit komandu konkurencē.

Maksimenko piedalījās 19 Austrijas līgas spēlēs, 15 reizes laukumā dodoties sākumsastāvā. Ar vārtu guvumiem viņš neizcēlās, taču nopelnīja trīs brīdinājumus. Jaunais līgums ar komandu noslēgts līdz 2018. gada vasarai.

25 gadus vecais Maksimenko ir kļuvis par stabilu Latvijas izlases aizsardzības līnijas sastāvdaļu un piedalījies 23 valstsvienības spēlēs. Kopā ar izlasi Maksimenko aizvadītajā nedēļas nogalē ieguva Baltijas kausu.

Futbolista karjeras sākumā viņš vairākas sezonas pārstāvēja „Skonto”, bet pēc tam izpelnījās līgumu ar Anglijas „Championship” klubu „Brighton”. Tajā gan tika uzspēlēts minimāli, un Maksimenko devās īrē uz Skotijas Premjerlīgas un Nīderlandes pirmo līgu, bet pagājušajā vasarā uz brīdi pievienojās „Liepājai”. Jau pēc diviem mačiem Liepājas krāsās sekoja uzaicinājums uz Austriju.

Savukārt cits Latvijas aizsargs Kaspars Dubra vakar piedalījās Baltkrievijas čempionāta spēlē, nospēlējot visas 90 minūtes BATE sastāvā. Viņš palīdzēja komandai ar 4:0 pieveikt "Granit", tiesa, rezultāts vēl 83. minūtē bija slidenais 1:0. BATE kopvērtējumā ieņem pārliecinošu pirmo vietu, turklāt aizvadījusi par vienu spēli mazāk nekā tuvākās konkurentes.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/MNGSports1/stat...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-06-06 12:04, pirms 8 gadiem
Laba ziņa!
Slēpts komentārs: worminsh

  +2 [+] [-]

, 2016-06-06 12:54, pirms 8 gadiem
Domāju, ka līmenis tiešām ir tur labs!

  +1 [+] [-]

, 2016-06-06 16:09, pirms 8 gadiem
fredijs48 rakstīja: Domāju, ka līmenis tiešām ir tur labs!
Par vrslīgu jau nu noteikti labāks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja