Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gauračs: "Ar veselību beidzot viss ir kārtībā"

Rolands Eliņš

Gauračs: "Ar veselību beidzot viss ir kārtībā"
Edgars Gauračs
Foto: Sport.ch

Latvijas futbolists Edgars Gauračs, kurš laukumā nav devies kopš pagājušā gada vasaras, sarunā ar portālu Sportacentrs.com norādīja, ka pilnībā atguvies pēc smagā savainojuma un ka Šveices klubs "Aarau" vēlas saglabāt viņu savās rindās, tiesa, Gauračs uzsvēra, ka par līguma noslēgšanu vēl tiks runāts un savus nākotnes plānus konkrēti neatklāja.

"Principā jau maijā sāku trenēties kopā ar"Aarau" futbolistiem," sacīja Edgars Gauračs, kurš pirms desmit mēnešiem guva smagu traumu, krustenisko saišu plīsumu. "Pats svarīgākais tas, ka nebija vairs nekādu sāpju vai kā tāda, tagad viss kārtībā. Laukumā neizgāju tāpēc, ka palikušas bija vairs vien dažas spēles, un nevēlējos riskēt."

"Treniņus kā tādus es atsāku jau pirms dažiem mēnešiem, taču tad tas visu laiku bija vēl ar sāpēm un nepatīkamām sajūtām. Tagad esmu gatavs spēlēt, un viss ir kārtībā," atzina Gauračs. Viņš pagājušā gada sākumā lieliski sevi pierādīja Virslīgā, Jūrmalas "Spartaks" sastāvā un izpelnījās Šveices "Aarau" uzmanību un īres līgumu. Ieradies Šveicē, Gauračs debijas spēlē guva uzvarus vārtus, taču uzreiz pēc tam nopietnas traumas dēļ bija spiests atlikušo sezonu izlaist, kamēr "Aarau" izkrita no Šveices Superlīgas.

"Pēc divām nedēļām ar "Aarau" sāksim treniņus nākamajai sezonai, tiesa, tur vēl līdz galam viss nav skaidrs, vēl redzēsim. Galvenais gan tas, ka šobrīd ar veselību viss kārtībā," nākotnes plānus iezīmēja Latvijas izlasē 20 spēles aizvadījušais uzbrucējs. "Līgums ar komandu man bija uz divām sezonām, taču izkrišanas dēļ tas zaudēja savu spēku un tāpat kā 90% citiem komandas spēlētāju tika lauzts."

Līdz ar to Gauračs šobrīd oficiāli vairs nav "Aarau" sastāvā, taču komanda tomēr vēloties viņu saglabāt savās rindās: "Esam aprunājušies par šo tēmu, viņi vēlas man piedāvāt jaunu līgumu. Kā jau teicu, pēc divām nedēļām došos uz Šveici, tad arī varēsim kārtīgi visu izrunāt un noskaidrot. Sākšu trenēties nākamajai sezonai, tad arī redzēs, kas notiks."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2015-06-06 10:22, pirms 9 gadiem
Prussian2 rakstīja: Lobok spēlēt virsleigā nevis Šveicis 2.leigā ;[
Kā tad tu zini? esi spēlejis abos turnīros??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2015-06-06 10:27, pirms 9 gadiem
Prieks, ka viss ir kārtībā, cerams, ka arī turpmāk nevajās traumas, kā tas ir Cauņam...

  -3 [+] [-]

, 2015-06-06 10:29, pirms 9 gadiem
gurgucis rakstīja: Kā tad tu zini? esi spēlejis abos turnīros??
Šveices 2.līga ir Vācijas 4.līgas līmenī.

  +1 [+] [-]

, 2015-06-06 11:27, pirms 9 gadiem
Lord Bendtner2 rakstīja: Šveices 2.līga ir Vācijas 4.līgas līmenī.
Labāk tur,nekā šeit toto spēlēt un domāt kā savilkt galus
katram savs

  +5 [+] [-]

, 2015-06-06 12:11, pirms 9 gadiem
Labas ziņas, laikam jau rehabilitacijas process bija nepiecieshams tik ilgs, lai nerastos dažādas mazās traumas, un normāli varētu spēlēt. Es jau ar neiebilstu, ja Gauračs palīdzētu Spartakam eirokausos
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-06-06 13:22, pirms 9 gadiem
Lord Bendtner2 rakstīja: Šveices 2.līga ir Vācijas 4.līgas līmenī.
Un tas tik un tā ir 5 līmeņus augstāk par to, kas mums te uz vietas notiek

  +2 [+] [-]

, 2015-06-07 09:41, pirms 9 gadiem
Žēl ka tā ir noticis, viņš bija uzņēmis labus apgriezienus. Tagad atkal jātrenējās lai varētu atgriezties labā formā. Lai izdodas! Veiksmi Edgars!

  +1 [+] [-]

, 2015-06-07 15:01, pirms 9 gadiem
Liels prieks beidzot dzirdēt kaut ko no paša Gaurača, citādi nebija skaidrības par atveseļošanās procesu, kurš sanāca ilgāks nekā sākotnēji paredzēts.

Domāju Edgaram jāpaliek Šveicē, ja ir tāda iespēja. Pirmkārt, skadrs, ka Šveices 2. līgā viņš būtu pamatsastāva spēlētājs, varētu uzņemt formu un cerams atkal bombardēt, kā to darīja pērn. Pie tam Aarau būs viena no galvenajām pretendentēm uz uzvaru turnīrā un atgriešanos Superlīgā. Ja būs goli, tad būs arī izsaukums uz izlasi. Labos apstākļos jāgatavajos sezonai ar komandu un cerams līgums tiks piedāvāts.

Atgriežoties Spartakā, protams, parādītos iespēja uzspēlēt Eirokausos, bet skaidrs, ka Gauračs vēl nav tādā formā, lai tajās kā sevišķi uzspīdēti. Tāpēc domāju, ka dēļ tā vien nav vērts sasteigt ar atgriešanos.